Ecommerceessentials 4

Ecommerce Essentials, 27-11-17

Op  27 november 2017 organiseerden we een nieuwe editie van Ecommerce Essentials. Dit alles op een unieke locatie: Madurodam! In een wereld waar alles maar klein is, spraken we over de grote kansen in e-mailmarketing.

 

Ecommerce Essentials

Op 27 november 2017 organiseerden we in samenwerking met MetMeer een nieuwe editie van Ecommerce Essentials. Dit alles speelde af op een unieke locatie: Madurodam! In een wereld waar alles maar klein is, spraken we over de grote kansen in e-mailmarketing.
Ecommerce Essentials is hét platform voor serieuze onlineondernemers. Kennis sessies werden afgewisseld met interessante en prikkelende inspiratie sessies die bijdragen aan het gezamenlijke online succes. 

E-mail marketing

Je bent aardig op weg met e-mailmarketing, maar hoe zet je de volgende stap? Onze gastsprekers spraken over de grote kansen in e-mailmarketing. We namen een stap in de wereld van de digitale berichten en leerden alles over de mogelijkheden van gesegmenteerde e-mail marketing. Onder het genot van een hapje en een drankje werden we meegetrokken in de inspirerende verhalen van Leon Pouls, Peter de Hullu en Wouter Steenkist.
Wij willen onze relaties op frequente basis samenbrengen om elkaar te inspireren, motiveren en informeren op het gebied van E-commerce. Om samen tot de essentie van E-commerce te komen!  

 
- EXCLUSIEF OP UITNODIGING -