Schermafbeelding 2019 05 03 Om 12 52 26

Gezocht: Coördinator Account Support

GEZOCHT: Coördinator Account Support bij Hexspoor E-fulfilment, fulltime, in Boxtel.

WAAR GA JE WERKEN?

Hexspoor verzorgt vanuit Boxtel de logistiek en administratie voor meer dan 165 webshops.  Wij zijn marktleider op het gebied van non-commercial webshop fulfilment en werken achter de schermen van non-profit organisaties zoals Amnesty International, Greenpeace, Trimbos-instituut en Rode Kruis. Maar ook voor multinationals verzorgen wij de webshop fulfilment van hun (non-profit) Marketing-communicatie materialen. 

Warehousing, pick, pack en ship is wat we doen. Financiële processen uit handen nemen, data integratie en klantensupport staan centraal. Wij kunnen alle wensen en behoeften op het gebied van fulfilment van onze klanten vervullen. 


WAT JOUW ROL IS 

Als Coördinator Account Support ben jij meewerkend voorman/-vrouw en samen met je 9 collega’s verantwoordelijk voor een goede support aan onze opdrachtgevers. Jouw hart slaat sneller om een goede opdrachtgevertevredenheid te kunnen bewerkstelligen.

 • Extreem tevreden Jij zorgt er met het team voor dat jullie klanten extreem tevreden zijn. Onze klanten zijn tenslotte onze ambassadeurs. Samen met jouw Account Support-team en de twee Accountmanagers monitor je de performance en stuur je bij waar wenselijk.
 • Continuous improvement Jouw drive is om elke dag het Account Support-team beter te maken, op een nog hoger niveau te tillen waardoor je klanten blijft verrassen. Je past systemen aan, je past processen aan, je meet en stuurt weer bij. 
 • Proces expert Jij bent proces expert, je begrijpt hoe de organisatie van de klant in elkaar zit en hoe de processen binnen Hexspoor lopen (logistiek, IT, administratie) en hoe je de klant het beste kan ondersteunen. Je luistert, vraagt en denkt mee in jouw rol als expert. Op basis van je kennis en ervaring breng je de customer journey in kaart en ga je gestructureerd en hands-on aan de slag.
 • Groeien Hexspoor groeit en jij groeit mee met jouw afdeling. We ontwikkelen als organisatie graag mee met onze klanten. Jouw inzicht in waar de behoeftes liggen bij onze opdrachtgevers en kansen liggen in de markt is belangrijk voor Hexspoor. Je denkt mee over de dienstverlening en innovatie van Hexspoor en bent op klantniveau zeer nauw betrokken bij de Accountmanagers.
 • Meewerken Om echt te begrijpen wat er speelt bij de klanten, werk je mee. Je draait mee in het team en beantwoord ook vragen van onze opdrachtgevers, je monitort hun orders en geeft hen advies over hoe processen nog beter zouden aansluiten op elkaar. 
 • Coördinatie Je coördineert aanwezigheid van het team, je stemt af met andere afdelingen, je regelt eigenlijk alles voor jouw afdeling.  


HET TEAM

Je maakt als Account Support Coördinator deel uit van het Sales team. Je hebt 8 collega’s binnen het customer support team. Daarnaast werkt je intensief samen met je twee collega’s bij Accountmanagement en twee collega’s van NewBusiness/Marketing. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Je rapporteert aan de Sales Manager.

WAT BRENG JE MEE?

·      Hbo-niveau; inzicht in sales en klantprocessen;

·      Relevante sales- en/of customer support ervaring;

·      Kennis van webshop platforms en/of logistieke processen is een pre;

·      Een zelfstarter die de functie ontwikkelt en visie heeft hoe de klanttevredenheid te verhogen op lange     termijn;

·      In staat visie te vertalen naar resultaatgerichte acties;

·      De potentie om met de organisatie mee te groeien;

·      Energieke en gedreven persoonlijkheid met aanpakkersmentaliteit;

·      Je bent commercieel, analytisch, communicatief vaardig en assertief;

·      Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een sleutelfunctie bij een marktleider in de e-fulfilment branche; 
 • Een jonge informele organisatie, met gezonde ambities die zeer hard groeit;
 • Familie bedrijf met korte lijntjes waardoor je direct invloed uitoefent; 
 • Een moderne omgeving waar positief, groei, energiek, betrokken en sociaal kernbegrippen zijn;
 • Goede werksfeer met jonge collega’s die hart hebben voor onze opdrachtgevers;
 • Werken in een team waar hard wordt gelachen maar nog harder wordt gewerkt;
 • Ruimte om te ondernemen en vanuit jouw rol het verschil te maken;
 • Volop ruimte om het account support-team mede vorm te geven;
 • Jouw initiatieven en ideeën zijn niet alleen gewenst, we kijken naar ze uit! 

Mail je CV met motivatie naar vacature@hexspoor.nl t.a.v. Geert Scheepers, onder vermelding van: vacature Account Support Coördinator. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via vacature@hexspoor.nl of bel met Geert Scheepers (0411 652120). Voor uitgebreide informatie over Hexspoor verwijzen wij graag naar onze website: www.hexspoorfulfilment.nl.