Vacature Functioneel Beheerder

GEZOCHT: Functioneel Beheerder/Projectleider

 

Full Time (38 uur)
Boxtel

WAAR GA JE WERKEN?
Hexspoor E-fulfilment verzorgt vanuit Boxtel de logistiek en administratie voor meer dan 165 webshops. Wij zijn marktleider op het gebied van fulfilment voor:

  • Non-commercial webshops. We versturen promotionele materialen (zoals brochures, petten, banners) over de hele wereld naar vestigingen van multinationals.
  • Non profit webshops.  We werken voor en achter de schermen van de mooiste non-profit organisaties zoals Amnesty International, Greenpeace, Trimbos-instituut en Donorstichting. B2B webshops. We versturen producten van douchegel tot studieboeken naar verkooppunten voor onze opdrachtgevers.
  • Warehousing, pick, pack en ship is wat we doen. Maar financiële processen uit handen nemen, data integratie, reporting en klantenservice staan centraal. Geen standaard oplossingen: wij kunnen alle wensen en behoeften op het gebied van fulfilment van onze klanten vervullen.

WAT JOUW ROL IS 
Als Functioneel beheerder/Projectleider vervul je een spilfunctie tussen onze interne en externe opdrachtgevers en IT-partijen. Je definieert oplossingen voor IT vraagstukken en implementeert deze. 

  • Extreem tevreden: Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat klanten extreem tevreden zijn. Onze klanten zijn tenslotte onze ambassadeurs.
  • Proces expert: Jouw klant is vaak geen e-commerce specialist maar beschikt over een niet-commercieel bestelplatform. Jouw expertise is wat de klant vraagt. Je luistert, vraagt en denkt mee in jouw rol als expert. Jij weet (samen met je team) tenslotte alles van koppelingen tussen systemen, integreren e-commerce platform in bedrijfsprocessen (financieel en logistiek), fijn distributie etc. 
  • Groeien: Hexspoor groeit en jij groeit mee met jouw afdeling. Jouw inzicht in waar de behoeftes liggen bij onze klanten is belangrijk voor Hexspoor.

HET TEAM
Je maakt als Functioneel beheerder/Projectleider deel uit van het IT en Projectmanagement team. Je werkt samen in dit team met de rapportage medewerker en legt verantwoording af aan de manager van het team.

HOE GA JE HET AANPAKKEN?
We vinden het vooral belangrijk dat je:
-Denkt in processen en houdt binnen de verschillende projecten makkelijk het overzicht;
-Je werkt graag in een hectische, veranderende omgeving met deadlines en weet hier op professionele wijze invulling aan te geven;
-Kwaliteit, net als wij, hoog in het vaandel hebt staan; Stressbestendig en ondernemend bent met een hoog energie niveau, je doet nu (en denkt mee over later);
-Representatief bent, je bent tenslotte het gezicht van Hexspoor.

WAT BRENG JE MEE?
-Een afgeronde bedrijfskundige HBO opleiding;
-Een aantal jaren ervaring in het beheren van logistieke e-commerce projecten;
-Kennis van webshop platforms en/of logistieke processen;
-Een professionele, oplossingsgerichte drive met een commerciële inslag;
-Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
-Je bent bij voorkeur 38 uur per week beschikbaar;
-Je herkent jezelf in onze kernwaarden: positief, groei, energiek, betrokken en sociaal.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
-Een key-functie bij één van de marktleiders in de e-fulfilment branche;
-Een jonge informele organisatie die zeer hard groeit en nog veel ambities heeft;
-Goede werksfeer met collega’s die allemaal hart hebben voor onze klanten;
-Werken in een team waar hard wordt gelachen maar nog harder wordt gewerkt;
-Een moderne omgeving waar positief, groei, energiek, betrokken en sociaal kernbegrippen zijn;
-Korte lijntjes in het familiebedrijf waardoor je direct invloed uitoefent; Een uitdagende job met goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris;

Mail je CV met motivatie naar vacature@hexspoor.nl, onder vermelding van: vacature Functioneel beheerder/Projectleider. Neem voor meer informatie contact op met de afdelingsmanager, Michel Muller, bereikbaar onder telefoonnummer 0411-652120 of via email M.Muller@hexspoor.nl. Voor uitgebreide informatie over Hexspoor verwijzen wij graag naar onze website: www.hexspoorfulfilment.nl.

Wij van Hexspoor zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.