Afbeelding1

Hexspoor E-fulfilment kookt Syrische lunch

Het doel van de workshop was om elkaar beter te leren kennen en een verbinding te maken tussen beiden zodat vergunninghouders een volgende stap richting werk kunnen zetten. Samen met vier werkgevers en 5 vergunninghouders uit verschillende gemeenten in Noord-Brabant is er samen een Syrische lunch bereid en genuttigd.

 

Donderdag 22 Juni 

Namens Hexspoor E-fulfilment heeft Susanne Bolck (algemeen manager van het fulfilment bedrijf) samen met vier werkgevers en 5 vergunninghouders uit verschillende gemeenten in Noord-Brabant samen een Syrische lunch bereid en genuttigd.
Het doel van de workshop was om elkaar beter te leren kennen en een verbinding te maken tussen beiden zodat vergunninghouders een volgende stap richting werk kunnen zetten.

Werk vinden is voor vergunninghouders niet makkelijk, omdat ze vaak geen netwerk hebben opgebouwd in het land waar ze een vergunning hebben. Ingeborg de Kort, trainer/coach bij WSD: “De meeste vergunninghouders zijn trouw aan alles wat ze moeten doen. Omdat ze met veel instanties te maken hebben, maatschappelijk, voor het leren van de taal en op het gebied van werk, raken ze de weg nog wel eens kwijt. Niets doen is dan veiliger dan het verkeerde pad kiezen.”

Wij van een Hexspoor E-fulfilment willen deze vergunninghouders graag handje helpen bij het opbouwen van hun netwerkt, zodat ze sneller aan een baan kunnen komen. Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden en voor nieuwe gemotiveerde werknemers. Ook vindt Hexspoor E-fulfilment het belangrijk dat er aan de maatschappij wordt gedacht. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij ons warehouse.

Susanne heeft zelfs de krant gehaald met haar quote: ‘Ik heb echt geen idee wat ik aan het maken ben’.
Namens Hexspoor E-fulfilment wensen wij alle vergunninghouders veel succes met het vinden van een baan en het creëren van een netwerk! 

Wilt u meer weten over dit artikel? Op http://www.wsd-groep.nl/over-wsd/nieuws/nieuws-single/article/vergunninghouders-en-werkgevers-koken-samen-syrische-lunch.html kunt u het hele artikel bekijken van de organisator van het evenement.