35946 1

Hexspoor E-Fulfilment op de London Book Fair 2017

Met trots kijken we er naar uit om onze fulfilment oplossing te presenteren aan internationale uitgevers in Londen. Ditmaal op de London Book Fair ligt de focus op crossborder logistieke oplossingen voor uitgevers.

 

Momenteel zijn de logistieke behoeften uitdagend. De wereld wordt mondialer, en de consequenties van Brexit geeft nieuwe inzichten. De internationaal georiënteerde LBF is een uitermate geschikt podium om van gedachten te wisselen, of de behoeften bestaat uit opslag, internationale zendingen of leveringen van webshop bestellingen of scherpe porti vanuit Nederland zijn. Hexspoor heeft een custom made fulfilment oplossing als antwoord op de uitdagingen van iedere ambitieuze uitgever.

Waar:

Ontmoet ons op stand 3A68 op de London Book Fair, of neem vooraf contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met end-to-end B2B en B2C fulfilment oplossingen, zodat u als uitgever uw crossborder doelstellingen kunt behalen. Ons team ontmoet u graag om in detail te sparren over de logistieke uitdagingen. 

Wanneer:

14 tot 16 maart 2017.

Over de London Book Fair:

De London Book Fair is de wereldwijde beurs voor rechten, verkoop en distributie van content over boeken, audio, TV, film en digitale netwerken. De LBF vindt voor 46e keer plaats in maart, 2017. Om meer te weten, bezoek de website van de London Book Fair