Rijks

Hexspoor verzorgt opslag en verzending Boek 'Rijks'

Weer een hele bijzondere uitdaging! Het boek ‘Rijks, Master of the golden age’ is ontworpen door Marcel Wanders naar een idee van Steven de Hond in opdracht van het Rijksmuseum. Het boek met een afmeting van 50 x 70 cm, circa 25 kg, voorzien van zilver op snee is te koop voor € 6.500,- via de webshop www.dejongehond.nl.  

De logistiek van deze webshop wordt met zorg uitgevoerd door Hexspoor e-fulfilment. Wat zijn wij trots dat we ons steentje mogen bijdragen aan dit nationale kunstobject!

 

Over het boek: Uitsluitend superlatieven volstaan om dit project te beschrijven! Want het is uniek in zijn soort, aansprekend en van een tijdloze klasse. Met Rijks, Masters Of The Golden Age. Paintings Of The Gallery Of Honour brengt Marcel Wanders een fenomenale hommage aan de 17e eeuwse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum.

Een gedrukte versie van de Unique Edition in een gelimiteerde oplage van 2.500 stuks. Per stuk genummerd en gesigneerd door Marcel Wanders.

Deze zeer luxe en bijzondere uitgave is gedrukt op speciaal op maat gemaakt papier, volledig gecertificeerd en voldoet tevens aan de allerhoogste milieu-eisen. Er is gedrukt met hoogwaardig gepigmenteerde inkten waardoor de kleuren van de afgebeelde kunstwerken optimaal tot hun recht komen. Het boek wordt handmatig gebonden volgens een techniek die al eeuwen wordt toegepast voor zware boeken in de Bodoniana style en voorzien van 9 mm dikke beukenhouten platten en omtrokken met het mooiste en kwalitatief beste rundleer wat uiteraard ook weer voldoet aan de hoogste milieu-eisen en is voorzien van zeer complexe, indrukwekkende en verschillende folietechnieken.