Vacature Allround Magazijn Medewerker

Vacature: Allround magazijn medewerker

Vanwege de voortdurende groei van Hexspoor E-fulfilment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons team in de rol van: Allround magazijn medewerker

 

Functieomschrijving

Je bent een spin in het web binnen het logistieke magazijn. Je bent flexibel inzetbaar bij inslag, order picken, inpakken, retouren, tellingen en optimalisatie projecten. Je kunt zelfstandig werken, houdt  van aanpakken en kunt geconcentreerd en secuur werken binnen een soms hectische werkomgeving.

Functie eisen

  • Ervaring met werken in een operationele logistieke omgeving;
  • Fulltime inzetbaar, in twee ploegen tussen 9:00 en 22:30 uur en op zaterdag inzetbaar;
  • Bij voorkeur in bezit van heftruck certificaat en kennis van logistieke processen en systemen;
  • Proactieve houding;
  • Geen 9 tot 17.00 mentaliteit.

Wat bieden wij

Een verantwoordelijke functie waarin je de kans krijgt om je sociale vaardigheden te laten zien. Wij zijn een lerende organisatie. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied waar jouw interesse ligt. Je komt te werken binnen een gezellig en hecht team. De lijnen binnen ons familiebedrijf zijn kort. Uiteraard bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Mogen wij je binnenkort welkom heten in ons team? Mail je CV met pasfoto en motivatie naar vacature@hexspoor.nl t.a.v. Michel Muller onder vermelding van: vacature magazijn medewerker. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling P&O via vacature@hexspoor.nl of bel met Michel Muller (Manager Operations). Voor uitgebreide informatie over Hexspoor verwijzen wij graag naar onze website: www.hexspoorfulfilment.nl.