Best Verzorgde Boeken 2017 2018

Hexspoor feliciteert ArtEz, Lecturis, NAI010 en Roma!

De 33 Best Verzorgde Boeken uit Nederland zijn bekend! Van harte gefeliciteerd ArtEzLecturisNAI010 en Roma met deze mooie prijs! Wij zijn trots dat we deze schitterende boeken in ons magazijn hebben liggen.

 

De 33 Best Verzorgde Boeken uit Nederland zijn bekend!

Van harte gefeliciteerd ArtEz, Lecturis, NAI010 en Roma met deze mooie prijs! Wij zijn trots dat we deze schitterende boeken in ons magazijn hebben liggen, welke rechtstreeks via de webwinkel van de uitgeverij te bestellen zijn. 

Uit maar liefst 342 inzendingen maakte een vakjury de selectie. De boeken zijn beoordeeld op hun onderscheidend vermogen op het terrein van inhoud, ontwerp, beeldbehandeling, typografie, materiaalkeuze, druk en bindwijze.  De Nederlandse vakjury bestaat zoals altijd uit vertegenwoordigers uit het boekenvak, de ontwerpbranche en de grafische bedrijfstak: ontwerpers Yolanda Huntelaar en Michaël Snitker, Freek Kuin (creatief directeur drukker robstolk®), Marije Sietsma (directeur Uitgeverij Loopvis) en Suzanne Bogman (Hoofd Publicaties Van Gogh Museum Amsterdam).