Vakdag Print Sign

Bezoek ons op de Vakdag Print&Sign

Op 8 februari staan we samen met onze collega’s van Binderij Hexspoor op de Vakdag Print&Sign in NBC Nieuwegein. Een vakbeurs waar vakgenoten uit de grafische industrie elkaar op een unieke manier ontmoeten. 

 

En een beurs waar wij veel van onze Drukwerk-partners ontmoeten. Drukkerijen breiden steeds vaker hun dienstenpakket uit aan hun klanten. Naast het produceren van mooie grafische producten, bieden zij hun klanten ook opslag en fijn distributie. Met regelmaat worden deze bestellingen van de producten georganiseerd op basis van een online bestelapplicatie.

Deze complete fulfilment uitdaging waar een drukkerij voorstaat, kan worden uitbesteed aan Hexspoor. De Drukkerij blijft hiermee bij haar core business, namelijk het maken van mooie grafische producties. Maar kan parallel wel de professionele fulfilment services bieden die de klant vraagt. Door middel van het Hexspoor Partnerprogramma werken de Drukkerijen en Hexspoor intensief samen om een optimale bestelomgeving te creëren voor de finale opdrachtgever.

Klanten hebben online inzicht in hun voorraden realtime. Klanten kunnen online waar ze ook zijn, eenvoudig drukwerk bestellen. En Hexspoor zorgt vervolgens voor een snelle en correcte uitlevering naar de klant. Online rapportages geven de klant alle inzicht die hij wenst rondom gebruikers, kosten en voorraden waardoor zij eenvoudig de kosten ook intern makkelijk kunnen doorbelasten.

Zowel de orderstroom, de klantvragen als de facturatie kan altijd:
1. rechtstreeks via Hexspoor 
2. via de Drukkerij Hexspoor beschikt over koppelingen o.a. met Compri.

Voor meer informatie, neem dan contact op met Susanne Bolck (s.bolck@hexspoor.nl) voor de mogelijkheden bij uw drukkerij.