Magazijn1
 

Natuurmonumenten Hexspoor

Natuurmonumenten is een vereniging met meer dan 730.000 leden. Deze leden hebben een gezamenlijk doel: zorgen voor de natuur van Nederland. Natuurmonumenten wil mensen van jong tot oud, raken en de liefde voor de natuur delen. De natuur in Nederland is kwetsbaar en het is belangrijk dat voor de natuurgebieden, landschappen en het cultureel erfgoed, goed gezorgd wordt. Natuurmonumenten doet dit met de steun van leden, vrijwilligers en bedrijven. 

Hexspoor verzorgt de distributie, opslag, klantenservice, retouren en facturatie voor Natuurmonumenten. De leveringen vinden met name plaats in Nederland en België. 

Op zaterdag 4 februari 2017 heeft Natuurmonumenten in het programma Radar Radio een warme douche ontvangen. Dit kan men ontvangen als een klacht juist is afgehandeld. 

In dit geval ging het om een vierseizoenendekbed wat bij de klant niet naar wens was. De klant vond het dekbed veel te warm en heeft daarna contact opgenomen met de klantenservice van Natuurmonumenten. In onderstaand filmpje is te horen wat de klant vind van de klantenservice. 


 

Geleverde diensten: Klantenservice Logistiek

 

winkel.natuurmonumenten.nl

 
 

"Natuur monumenten krijgt een warme douche!"


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Andere cases