Hexspoor E-fulfilment Diensten Ondersteunende services

Ondersteunende services

Onze flexibele projectafdeling
Bij Hexspoor kunnen we u ondersteunen bij alles dat komt kijken bij online bestellingen. Van het opzetten van een webshop, het verzorgen van orders tot het rapporteren en beheren van de debiteuren. Door mee te denken en met creatieve oplossingen te komen, zorgen we voor een vlotte afhandeling. We gaan voor een persoonlijke aanpak en processen die slim en efficiënt zijn ingericht en daardoor ook betaalbaar blijven.

Onze speciale projectafdeling kan heel flexibel extra diensten voor u oppakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Insteken van errata en antwoordkaarten.
  • Response verwerking.
  • Bestickeren van producten (ook barcodes).
  • Printen en couverteren van mailings.
  • Verzorgen recensie-exemplaren.
  • Samenstellen cadeaupakketten en themapakketten.
  • Sealen van publicaties en magazines.

Voor onze projectmatige activiteiten kunnen we een beroep doen op een flexteam onder professionele begeleiding. Voor ons flexteam kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inschakelen via het netwerk van de sociale werkvoorziening en de partners van AAntWerk. Ook komen actieve jongeren uit Boxtel en omgeving graag werkervaring bij ons opdoen en tegelijkertijd een zakcentje bijverdienen.

 

Technische koppeling met uw webshop
Wanneer u een bestaande webshop heeft, kunnen we die verder optimaliseren en koppelen. Maar ook kunnen we uw webshop volledig inrichten van design tot betaaloplossingen. Vanuit de webshop koppeling worden bestellingen automatisch naar ons doorgestuurd. We kunnen er zo voor zorgen dat u er helemaal geen omkijken naar heeft.

We hebben al met succes plug-ins gerealiseerd voor diverse webshop platforms (o.a. Magento, WooCommerce en Lightspeed), ERP systemen zoals SAP en diverse CRM  systemen. Ons deskundige IT-team helpt u graag met advies én technische oplossingen.

Uw contactpersonen

Steven Hensen

Account Manager
s.hensen@hexspoor.nl
(+31) 411 657133
(+31) 6 14328929