Commercieel Med Binnendienst

Gezocht: Commercieel medewerker binnendienst

Krijg jij een kick van tevreden klanten? Laat jouw skills net zo stabiel groeien als ons bedrijf en solliciteer direct!

 
  • minimaal 32 uur
  • Boxtel


WAAR GA JE WERKEN?
Hexspoor verzorgt vanuit Boxtel de logistiek en administratie voor meer dan 165 webshops. Wij zijn marktleider op het gebied van fulfilment voor:

>Non-commercial webshops. We versturen promotionele materialen (zoals brochures, petten, banners) over de hele wereld naar vestigingen van multinationals.
>Non-profit webshops. We werken voor en achter de schermen van de mooiste non-profit organisaties zoals Amnesty International, Greenpeace, Trimbos-instituut en Donorstichting. 
>B2B webshops. We versturen producten van douchegel tot wegwerphanddoeken naar verkooppunten voor onze opdrachtgevers.

Warehousing, pick, pack en ship is wat we doen. Maar financiële processen uit handen nemen, data integratie, reporting en klantenservice staan centraal. Geen standaard oplossingen: wij kunnen alle wensen en behoeften op het gebied van fulfilment van onze klanten vervullen.


WAT JOUW ROL IS
Als commercieel medewerker binnendienst ben je samen met je collega’s van het Account Support team verantwoordelijk voor onze klanten. Je geeft professionele ondersteuning aan deze klanten door het tijdig en vakkundig beantwoorden van vragen (telefonisch en email). De klanttevredenheid is de belangrijkste drijfveer van de afdeling waar je komt te werken en jouw belangrijkste doel.

* Extreem tevreden
Jij zorgt er met het team voor dat jullie klanten extreem tevreden zijn. Onze klanten zijn tenslotte onze ambassadeurs. Je beantwoordt vragen van onze klanten, je monitort hun orders en geeft hen advies over hoe processen nog beter zouden aansluiten op elkaar. Plannen en organiseren, dat is jouw kracht.
Jij bent zeer accuraat en laat administratieve taken goed verlopen. Denk hierbij aan het verwerken van orders, verwerken van betalingen, voorraad analyses en andere taken volgens de afgesproken dienstverlening met de klant.

* Commercie
Jij ziet kansen om meerwaarde toe te voegen. Je ziet de samenhang tussen de Service Level Agreement (SLA), de prijslijst en de verwachtte dienstverlening.

*Expert
Jouw klant is vaak geen e-commerce specialist maar beschikt over een niet-commercieel bestelplatform. Je begrijpt hoe de organisatie van de klant in elkaar zit en hoe de processen binnen Hexspoor lopen (logistiek, IT, administratie). Je luistert, vraagt en denkt mee in jouw rol als expert. 

* Klantenservice
Voor een aantal van onze klanten verzorgen we de klantenservice voor hún klanten. Het verlenen van professionele klantenservice dienstverlening aan die klanten door het correct afhandelen en registreren van binnenkomende telefoongesprekken en e-mails behoort dus ook tot je taken.

*Groeien
Hexspoor groeit en jij groeit mee met jouw afdeling. Jouw inzicht in waar de behoeftes liggen bij onze klanten is belangrijk voor Hexspoor.  

HET TEAM
Je maakt deel uit van de afdeling Account Support waarbij de klanten op basis van doelgroep zijn verdeeld. Binnen het team ben je met de andere collega’s en drie accountmanagers verantwoordelijk voor jullie klanten. Je rapporteert aan de afdelingscoördinator.

WAT BRENG JE MEE?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van webshop platforms en/of logistieke processen is een pre;
  • Goede beheersing van Microsoft Office, kennis van Exact en logistieke systemen is een pre;
  • Een professionele en commerciële drive;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: positief, groei, energiek, betrokken en sociaal.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een uitdagende functie bij één van de marktleiders in de e-fulfilment branche;
Een jonge informele organisatie die zeer hard groeit en nog veel ambities heeft;
Goede werksfeer met collega’s die allemaal hart hebben voor onze klanten;
Werken in een team waar hard wordt gelachen maar nog harder wordt gewerkt;
Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Accountmanager;
Jouw initiatieven en ideeën zijn niet alleen gewenst, we kijken naar ze uit! 

Ben jij het commerciële talent die onze organisatie komt versterken?

Mail je CV met motivatie (en foto) naar vacature@hexspoor.nl t.a.v. Irma Peijnenburg, onder vermelding van: vacature commercieel medewerker binnendienst.
Neem voor meer informatie contact op met Hexspoor via vacature@hexspoor.nl of bel met Irma Peijnenburg (0411-652120, aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag). Voor uitgebreide informatie over Hexspoor verwijzen wij graag naar onze website: www.hexspoorfulfilment.nl

Wij van Hexspoor zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.