Menu

Boek fulfilment

Kintaro Publishing

De wereldwijde logistiek van onze boeken is in goede handen bij Hexspoor met hun jarenlange ervaring in het verzenden van kunstboeken

Andre van Zomeren – Eigenaar van Kintaro

Boek fulfilment
voor Kintaro Publishing

Kintaro Publishing is een bekende speler in de wereld van high-end tattoo boeken. Sinds 1993 zetten ze zich in om de expressie van tattoos te verheffen tot een literaire kunstvorm. Hun boeken zijn geliefd bij tattoo- en kunstliefhebbers wereldwijd, en ze hebben sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.

“Het afgelopen jaar stonden we voor een interessante uitdaging. Onze boeken waren het gesprek van de dag en onze populariteit groeide snel. Voor ons was dit een lang gekoesterde droom die uitkwam, maar het bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee.”

Wereldwijde verzending naar
lezers en kunstliefhebbers

“Onze werkdagen werden volledig in beslag genomen door logistieke taken, zoals het managen van bestellingen en het volgen van pakketten. Met beperkte opslagruimte en een groeiende stapel publicaties, besloten we om samen te werken met Hexspoor E-fulfilment. Dit gaf ons de ruimte om ons volledig te richten op onze belangrijkste taak: het publiceren van boeken en het onderhouden van de relaties met kunstenaars. Hierdoor ontstond er weer ruimte voor creativiteit.

Vanuit het magazijn van Hexspoor worden onze boeken verstuurd naar lezers en kunstliefhebbers over de hele wereld. Met hun achtergrond als boekbinderij en meer dan 75 jaar ervaring met boeken, weet Hexspoor hoe ze met boeken moeten omgaan. Dat zie je in de opslag van het magazijn met vloerverwarming, maar bijvoorbeeld ook het verpakkingen van de boeken.

Hun hoogwaardige service en vergelijkbare bedrijfscultuur sluiten perfect aan bij Kintaro publishing.”