Menu

Stationery fulfilment

Cognitive Surplus

“Bij Hexspoor weten ze om te gaan met kwetsbare producten; Ze denken altijd met ons mee.”

Geoff and Kristen, oprichters van Cognitive Surplus

Stationery fulfilment
voor Cognitive Surplus

Cognitive Surplus staat bekend om het creëren van originele stationery- en lifestyleproducten, die de wondere wereld van wetenschap vieren. In 2013 lanceerden Kirsten en Geoff Cognitive Surplus vanuit hun appartement in New York. Vandaag de dag worden hun unieke producten door heel Europa verzonden met de onmisbare hulp van Hexspoor E-fulfilment.

“Door de jaren heen is ons merk wereldwijd bekend geworden. Toen de vraag naar onze science-geïnspireerde producten, zoals notitieboekjes, tapes, keukengerei en andere stationery producten in Europa toenam, beseften we dat verzenden vanuit de Verenigde Staten, duur, tijdrovend en onhandig was. Het was tijd voor een nieuwe aanpak!”

The beautiful products of Cognitive Surplus

Europese fulfilment
partner

“We gingen op zoek naar een Europese fulfilment partner die onze e-commerce bestellingen kon verwerken en verzenden. We kwamen uit in Nederland vanwege de gunstige Btw-regelgeving. Hexspoor voldeed aan al onze eisen:  Ze zijn ingericht op het verzenden naar zowel consumenten (B2C) als naar de cadeauwinkels (B2B). Ze hebben ervaring met het verzenden van fragile producten. En ze beschikken over goede  internationale verzendopties.”

Hexspoor is meer dan zomaar een e-fulfilment partner voor ons. We zien Hexspoor als een betrouwbare partner die onze producten met uiterste zorg en verantwoordelijkheid behandelt. Ze bieden extra service waar nodig en denk altijd een stap vooruit. Door onze nauwe samenwerking zijn ze door de jaren heen een belangrijk onderdeel geworden van het Cognitive Surplus team.”