Menu

Fulfilment van beauty & cosmetica

Interesse in fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur
ons een berichtje en we nemen snel contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beauty & Cosmetica Fulfilment

 

Uw fluctuerende vraag is wat wij begrijpen. Een bewezen fulfilmentproces is essentieel voor uw hoogwaardige cosmetica producten.

Hexspoor is gespecialiseerd fulfilment voor hoogwaardige beauty merken. Waar wij voor staan? Het beste voor de fans van uw merk.

We zorgen ervoor dat uw haar- body- en skinproducten uw klanten bereiken met een buitengewone unboxing-ervaring, of dit nu met een gepersonaliseerd “Thank You”  kaartje is (B2C) of een  retail order (B2B).

Hoge kwaliteit

Beauty magazijn

Support

Fulfilment Case

Zelens is een luxe huidverzorgingsmerk uit het Verenigd Koninkrijk dat in 2007 werd opgericht door de gerenommeerde dermatoloog Dokter Marko Lens. Hun toewijding aan kwaliteit heeft hen wereldwijde erkenning en een trouwe klantenkring opgeleverd, zowel in Europa als daarbuiten. 

“Vanwege Brexit waren we op zoek naar een partner voor order fulfilment, om ons merk te kunnen laten groeien in Europa. We zochten een beauty fulfilment partner die moeiteloos onze orders kon afhandelen. Het was cruciaal voor ons om een partner te vinden met ervaring op het gebied van internationale zendingen aan zowel consumenten als retailers. Maar ook een partij die kan zorgen voor echte unboxing ervaring door het gebruik van eigen dozen, craft papier en thank you kaartjes.”

Cosmetica & beauty fulfilment

Ons magazijn van 25.000 vierkante meter met vloerverwarming zorgt voor een optimale omgeving voor de opslag van uw haar- en huidverzorgingsproducten.

Ons geavanceerde magazijnsysteem traceert houdbaarheidsdata en serienummers. Barcode scanning zorgt voor uiterst nauwkeurige voorraadbeheersing.

Onze logistieke operatie kan effectief opschalen bij seizoenspieken of promotieperiodes. Alle  bestellingen, naar waar ook ter wereld, zijn online te volgen via onze customer portal. 

Of u nu make-up, cosmetica, haar- of huidverzorgingsproducten verkoopt, uw producten zijn bij ons in goede handen. Waar wij voor staan? Het beste voor de fans van uw merk.

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 bedrijven kiezen voor Hexspoor E-fulfilment.

We werken voor de mooiste beauty merken met fans en retailers over de hele wereld. Bij Hexspoor zetten we altijd net dat stapje extra voor onze opdrachtgevers, wat uw klanten tenslotte ook van u verwachten.

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers.