Menu

Ons DNA

Gerard Hexspoor sr.

Van 1946-1972

Gerard Hexspoor jr.

Van 1972-1997

Silvan Hexspoor

Van 1997- heden

Tijn & Sjors Hexspoor

Van 2022 - heden

De geschiedenis van Hexspoor

Hexspoor is al 3 generaties een familiebedrijf, ontstaan in 1946 in Amsterdam toen opa Hexspoor een boekbinderijbedrijf oprichtte. Passie zorgde voor de groei en in 1965 verhuisde het bedrijf naar Boxtel vanwege de strategische internationale ligging.

Daar trad zijn zoon Gerard Hexspoor toe tot het bedrijf en maakte van Hexspoor een toonaangevend bedrijf in de grafische industrie. Vanuit een  veelzijdige boekbinderij, werd Hexspoor een innovator die werkte met de meest geavanceerde technieken met een volwaardig inhouse callcenter en een logistiekcentrum.

In 1997 werd het stokje overgedragen aan Silvan Hexspoor. Door Silvan is het familiebedrijf verder ontwikkeld en groeide Hexspoor uit tot één van de eerste e-fulfilment bedrijven in Nederland. In 2018 is Hexspoor zich volledig gaan richten op  fulfilment services.

Ondanks onze ambities en een gezonde groei, zullen we er altijd voor zorgen dat het familiegevoel bij het team en onze opdrachtgevers nooit verloren gaat.

Hexspoor onderneemt maatschappelijk verantwoord. Niet alleen in woorden, maar vooral ook in daden.     Niet omdat ‘duurzaamheid en groen’ tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het belangrijk vinden om verantwoord te werken.

Mens

We helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Milieu

We maken gebruik van duurzame oplossingen 

Maatschappij

We steunen veel lokale projecten en bieden ook jongeren kansen