Menu

Fulfilment bij Hexspoor

Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde, opkomende of bekende internationaal opererende organisatie. Opdrachtgevers die staan voor kwaliteit en die datzelfde niveau vinden bij Hexspoor voor hun fulfilment.

Ons magazijn is geoptimaliseerd voor pakketzendingen naar particulieren (B2C/D2C) en retailers/groothandels (B2B) binnen Europa of ver daarbuiten. 

Wij begrijpen dat we het verlengstuk zijn van uw bedrijf. Ons team voelt zich dan ook echt betrokken bij uw merk. En daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn juist gespecialiseerd in complexere E-fulfilment uitdagingen én creatieve oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat uw E-commerce uitdaging een succes wordt.

 

Direct to Consumer

Wij leveren rechtstreeks aan je fans over de hele wereld (B2C/D2C). Wij maken verbinding met elk e-commerce platform om een efficiënt en vloeiend bestelproces te creëren. We creëren brand awareness door gepersonaliseerde ‘Thank You’ kaartjes toe te voegen aan de bestelling. En zorgen voor een gedenkwaardige unboxing-ervaring met mooi verpakkingen.

Win tijd om je op je core business te richten en laat Hexspoor je logistieke proces afhandelen.

 

Business to business

Wij verzorgen ook uw B2B-bestellingen. Wij leveren aan speciaalzaken, groothandels en retailers wereldwijd. We begrijpen de complexiteit van deze belangrijke orders als geen ander. Ons team en onze systemen zijn volledig uitgerust om alle B2B-bestellingen uit te voeren, of het nu gaat om een kleine pakket zendingen of grote mixed pallet zendingen.

Door deze orderstromen in één fulfilmentcentrum te combineren, krijgt u de meest optimale, efficiënte en flexibele logistieke set-up.

VAS

B2C & B2B

High quality

Persoonlijk

Value added services

Naast de afhandeling van de reguliere stroom van weborders, is het ook mogelijk om de projectafdeling van Hexspoor in te zetten voor batch fulfilment. We verzorgen graag het om- of verpakken van producten, uw (internationale) mailings of voorzien uw producten van stickers/ barcodes.

Hexspoor werkt voor dergelijke projecten met een flexibel, kostenefficiënt team en passen graag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) toe. Sociaal ondernemen staat bij ons familiebedrijf hoog in het vaandel. We geven jongeren uit Boxtel de kans om werkervaring op te doen in ons flexteam. Daarnaast is Hexspoor actief in het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als oprichter van AantWerk.

Pick, Pack & Warehousing

Onze e-commerce integraties zorgen voor een soepel proces van orderverwerking tot verzending. Wij beschikken over een standaard plug-in voor onder andere Lightspeed, Magento, Shopify, BigCommerce en Woocommerce. Of realiseren maatwerk koppelingen waar gewenst.

Onze professionele verpakkingen en gepersonaliseerde “Thank You” kaartjes,  maken van elke bestelling een unieke uitpakervaring.

Zowel bij het picken van de goederen als bij het packen zorgt scanning voor foutloze fulfilment

Het warehouse, met uitstekende klimaatbeheersing, is uitermate geschikt voor de opslag van schone hoogwaardige producten. Ons magazijn is voorzien van 1000 zonnepanelen en optimale isolatie. Op die manier wordt gezorgd voor een duurzame en efficiënte manier van klimaatbeheersing.