Menu

Fulfilment voor non-profit organisaties

Interesse in fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur een berichtje en we nemen spoedig contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fulfilment van voorlichtings materialen

Uw achterban is van het grootste belang voor uw organisatie. Elk contact moment is belangrijk. Hexspoor biedt de kwalitatieve fulfilment die u verwacht, die uw achterban verwacht en verdient. 

Voor ons familiebedrijf is sociaal ondernemen geen hip woord, maar iets wat we doen, simpelweg omdat het in ons DNA zit.

Het team van Hexspoor bestaat uit experts die in de afgelopen 25 jaar logistieke diensten hebben mogen verzorgen voor meer dan 50 non-profit organisaties. Wij weten als geen ander wat er komt kijken op het gebied van IT integratie, opslag, verzending en beleving. 

Wilt u weten wat Hexspoor voor uw organisatie kan beteken? 

Hoge kwaliteit

Sociaal ondernemen

Inzicht & service

Fulfilment Case

Digitalisering is een feit. Informatiemateriaal, over bijvoorbeeld drank- en drugsgebruik, wordt steeds meer gedownload door scholen, zorginstellingen en overheid. Het leidt bij Trimbos tot de vraag of er over een tiental jaar nog wel fysieke producten uitgeleverd worden. Inspelend op de toekomst was Trimbos op zoek naar een partner die hun kon helpen aan een totaaloplossing.

Joris: “We hebben prettige herinneringen aan de eerste kennismaking met Hexspoor. We waren onder de indruk van de organisatie. De implementatie en de uitrol van het systeem verliep daarom prima. Voor het eerst hadden we het nodige zicht op onze voorraden. Real-time.” De vlotte start van de samenwerking mondde uit tot een hechte band tussen Trimbos en de partner uit Boxtel.

High-quality fulfilment voor non-profit organisaties

Uw organisatie is een bekende naam in de wereld van goede doelen of expertisecentra. Om uw achterban goed te kunnen bedienen wilt u materialen verspreiden, om kennis te delen, fondsen te werven en/of uw merk of naamsbekendheid te versterken.

Hexspoor verzorgt fulfilment services voor meer dan 50 non-profit organisaties. Wij voelen ons betrokken als familiebedrijf voor de organisaties waar we voor werken. MVO zit dan ook verankerd in ons DNA.

Als expert weten wij als geen ander dat uw fulfilment uitdaging niet alleen de logistiek betreft, maar juist ook zit op het gebied van data integratie (CRM-ERP-WMS). Uw online portal is tenslotte niet uw core business maar een middel om uw achterban te bedienen.

Met Hexspoor als uw partner, zal de logistieke en IT inrichting op maat voor u worden ingericht. Waardoor Hexspoor uw zorgen rondom webshop fulfilment uit handen kan nemen.

 

Onze ambassadeurs

We werken voor de mooiste non-profit organisaties om hun producten en voorlichtingsmaterialen te verzenden. Wij maken het mogelijk om ook in complexe organisatie structuren e-fulfilment mogelijk te maken.
Geen uitdaging gaat ons te ver. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, onze ambassadeurs.