Menu

Healthcare Fulfilment

Reliv

“We zijn erg tevreden met de snelle verhuizing, flexibele systeemopstelling en gedetailleerde inzichten in bestellingen en voorraad.”

Kerri Toy – Directeur UK

Healthcare Fulfilment
voor Reliv

Reliv, is een wereldwijd bekende producent en verkoper van voedingssupplementen uit de Verenigde Staten, met hun Europese tak gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Hun producten worden over de hele wereld verkocht via een uitgebreid netwerk van distributeurs.

“Onlangs besloten we om een deel van onze voorraad naar Nederland te verplaatsen. Deze slimme zet stelde ons in staat om zendingen naar het vasteland van Europa soepeler te laten verlopen. We zochten een partner die naadloos kon aansluiten bij onze bedrijfsvoering en efficiënt bestellingen kon leveren aan onze agenten in heel Europa, vooral gezien de snel naderende Brexit deadlines.”

Fulfilment for Reliv

B2B en B2B
fulfilment

“We kozen ervoor om Hexspoor zowel de B2B- als B2C-bestellingen te laten afhandelen. Onze klantenservice bleef gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het was daarom cruciaal dat Hexspoor nauwkeurige en up-to-date rapportages kon bieden over bestellingen en voorraad, zodat de klantenservice in het Verenigd Koninkrijk alle benodigde informatie kon verstrekken. Daarnaast heeft Hexspoor systemen geïmplementeerd om automatisch de meest geschikte verpakking te kiezen voor fragiele producten.

Dankzij deze strategische keuzes hebben we onze activiteiten snel kunnen verplaatsen naar Nederland. Hierdoor kon Hexspoor een flexibel system opzetten voor het bijhouden van bestellingen en voorraad voor onze collega’s in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien heeft de introductie van gespecialiseerde verpakkingsmaterialen gezorgd voor een betere kwaliteit van verzending, kostenbesparing en kortere levertijden vanuit Nederland.”