Menu

Duurzaamheid

Hexspoor onderneemt maatschappelijk verantwoord. Niet alleen in woorden, maar vooral ook in daden. Niet omdat ‘duurzaamheid en groen’ tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het belangrijk vinden om verantwoord te werken.

Maatschappij

Bij Hexspoor vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de omgeving waarin wij werken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een intrinsiek onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

We steunen veel lokale en nationale projecten in Boxtel of initiatieven verbonden aan opdrachtgevers of medewerkers. Nieuwsgierig? Bekijk onze video voor een impressie.

We doen het samen!
Dat is het succes achter ons bedrijf.

Ons familiebedrijf geeft prioriteit aan het geheim achter ons succes, ons team!  

Mens

Bij Hexspoor zetten we ons in om een positieve impact te hebben op onze mensen. We bieden graag mogelijkheden tot participatie aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We kijken ook naar de toekomst en ondersteunen studenten op elk niveau, door middel van stages en door het geven van BBL gelegenheden, in samenwerking met scholen. We zoeken een kans voor iedereen, op elk niveau, ongeacht taal, gender, achtergrond of religie. 

Milieu

Hexspoor zet zich in voor duurzaamheid in alle aspecten van ons bedrijf, daarom kiezen we voor vervoerders met de beste CO2-reductie initiatieven. Maar we denken niet alleen aan het milieu als uw pakketten ons magazijn verlaten, het begint allemaal binnen de muren van het Hexspoor magazijn.

We bieden verpakkingsmateriaal van grasvezel, we zorgen voor isolatie en energiezuinige verlichting en op ons dak ligt 2.000 m2 zonnepanelen.

Hexspoor is de duurzame partner voor een groenere toekomst!