Menu

Beauty fulfilment

Zelens

Het toegewijde team van Hexspoor is er voor ons als we ze nodig hebben. Ze denkt niet alleen met ons mee, ze denken zelfs vooruit, een echte partner.”

Robert Jackson

Beauty Fulfilment
for Zelens

Zelens is een luxe huidverzorgingsmerk uit het Verenigd Koninkrijk dat in 2007 werd opgericht door de gerenommeerde dermatoloog Dokter Marko Lens. Hun toewijding aan kwaliteit heeft hen wereldwijde erkenning en een trouwe klantenkring opgeleverd, zowel in Europa als daarbuiten. 

“Vanwege Brexit waren we op zoek naar een partner voor order fulfilment, om ons merk te kunnen laten groeien in Europa. We zochten een beauty fulfilment partner die moeiteloos onze orders kon afhandelen. Het was cruciaal voor ons om een partner te vinden met ervaring op het gebied van internationale zendingen aan zowel consumenten als retailers. Maar ook een partij die kan zorgen voor echte unboxing ervaring door het gebruik van eigen dozen, craft papier en thank you kaartjes.”

The partnership is
truly synergistic

“Na grondig onderzoek ontdekte we dat Hexspoor E-fulfilment perfect matcht met wat wij zochten. Wat hen onderscheidt van andere logistieke dienstverleners is hun toewijding en persoonlijke service – iets wat van onschatbare waarde is voor een groeiend merk als dat van ons. Onze account coordinator en de accountmanager denken altijd vooruit, wat zorgt voor een soepele samenwerking, efficiënte communicatie en het oplossen van soms complexe uitdagingen. De samenwerking tussen Hexspoor en Zelens is voor beide partijen van grote waarde.”