Oplossingen

Wij begrijpen de E-commerce Fulfilment uitdaging waar u voor staat

U heeft een succesvolle E-commerce onderneming en wilt uw klanten – die vaak ook echte fans zijn geworden – graag koesteren. Maar hoe zorgt u er voor dat ze uw producten eenvoudig kunnen bestellen en ook netjes in huis krijgen? Of dat promotiemateriaal verspreid wordt over alle vestigingen? Hoe krijgt u inzicht en controle over de voorraad en de verspreiding? En wat als u uw E-commerce fulfilment in Europa wilt regelen via een lokaal verzendhuis… het gaat toch om uw goede naam.

Wij begrijpen dat we met onze service en diensten het verlengstuk zijn van uw online bedrijf. Onze mensen voelen zich dan ook echt betrokken bij uw merk. En daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We zijn juist gespecialiseerd in complexere E-commerce fulfilment uitdagingen én creatieve oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat uw E-commerce uitdaging een succes wordt, binnen de tijd én binnen het budget.

Fulfilment bij Hexspoor..

…is fulfilment met aandacht voor de omgeving, voor de klant, voor de mensen met wie we werken. Onze opdrachtgevers zijn mooie gerenomeerde bedrijf of instellingen. Zij zoeken in hun fulfilment partner hetzelfde niveau kwaliteit en aandacht. 

Onze faciliteiten zijn geoptimaliseerd voor pakketzendingen naar particulieren (B2C), eigen vestigingen, retailers, scholen en bedrijven (B2B). Natuurlijk versturen we binnen Nederland, maar ook binnen en buiten Europa versturen we veel zendingen.

Wij bundelen het volume van onze opdrachtgevers en ontwikkelen met en voor hen aanvullende diensten zoals de Greenline verpakkingslijn en de gepersonaliseerde ’thank you’ notes in het pakket. Meer weten ? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

High quality fulfilment

Warehousing

Reporting & Customs

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 bedrijven kozen voor Hexspoor E-fulfilment. 

We werken voor de mooiste profit en non-profit organsiaties om hun producten te verzenden over de hele wereld. Wij maken het mogelijk om ook in complexe organisatie structuren, e-commerce en e-fulfilment mogelijk te maken. Geen uitdaging gaat ons te ver.

Wij zijn trots op onze klanten. Enkele ambassadeurs:

Interested to meet us?