Menu

Fulfilment van merchandise & samples

Interesse in fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met u op.  

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Merchandise & sample fulfilment

Uw organisatie beschikt over een mooi pakket corporate communicatiemiddelen en promotiematerialen. Om inzicht te houden op voorraad en verbruik, kiest u voor één (leveranciers onafhankelijk) magazijn van waaruit alle materialen worden verspreid: Hexspoor.

Hexspoor heeft al meer dan 25 jaar ervaring in fulfilment voor merchandise en samples.

Wij zorgen voor een snelle en professionele verzending naar fans, supporters en potentiële klanten over de hele wereld. Via de Customer Portal heeft u real-time inzicht en kunt u de kosten per afdeling of vestiging doorbelasten.

Hoge kwaliteit

Warehousing

Support

Fulfilment Case

Amnesty International Nederland behoort tot een van de grootste afdelingen van Amnesty, met meer dan 250.000 leden. Vanuit het Amnesty-huis in Amsterdam worden diverse activiteiten georganiseerd, variërend van actievoeren tot mediawerk, educatie, lobby en fondsen- en ledenwerving.

“In de webshop van Amnesty vind je veel verschillende producten die de idealen van Amnesty weerspiegelen. Van kaarsen tot boeken, kalenders en agenda’s; alles wordt op inspirerende en eerlijke wijze geproduceerd.”

De fulfilment expert voor merchandise & samples

Bestellingen van een vestiging, dealer of partner wordt via de webshop direct doorgestuud naar Hexspoor via de API koppeling. Voorraadniveaus en track&trace informatie worden teruggekoppeld waardoor bestellers direct de status van hun bestelling kennen.

Dezelfde (werk)dag wordt de bestelling nog in orde gemaakt en verzonden naar elke bestemming in de wereld.

Via de Customer Portal heeft u real-time inzicht in de voorraadniveaus en het verbruik waardoor u uw voorraad tijdig kunt aanvullen.

Maar ook wanneer u een evenement of mailing heeft, kan Hexspoor u ondersteunen. Het team bij de afdeling Value Added Services (VAS) maakt snel en correct elke mailing in orde. Samen zoeken we naar de meest optimale manier voor de verzending van uw promotiematerialen.

 

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 bedrijven kiezen voor Hexspoor E-fulfilment. 
We werken voor de mooiste profit en non-profit organisaties om hun promotionele producten te verzenden over de hele wereld. Wij maken het mogelijk om ook in complexe organisatie structuren e-fulfilment mogelijk te maken. Geen uitdaging gaat ons te ver. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, onze ambassadeurs