Menu

Fulfilment van boeken & stationary

Interested in fulfilment
at Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur ons een berichtje en we nemen contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boeken & Stationary Fulfilment

Bij Hexspoor koesteren we uw boeken en mooie producten zoals u en uw lezers en fans dat doen. Met meer dan 75 jaar ervaring als boekbinderij weten we precies hoe om te gaan met boeken en kwetsbare producten. 

We zorgen ervoor dat uw mooie stationary en boeken uw fans in goede staat bereiken. Door opslag in ons geconditioneerde magazijn en  gebruik van verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit . Ook hebben wij een ervaren VAS (value-added-services) team om ook mailings voor u te kunnen verzorgen.

Hoge kwaliteit

Warehousing

Reportage & support

Fulfilment Case

Kintaro Publishing is een bekende speler in de wereld van high-end tattoo boeken. Sinds 1993 zetten ze zich in om de expressie van tattoos te verheffen tot een literaire kunstvorm. Hun boeken zijn geliefd bij tattoo- en kunstliefhebbers wereldwijd, en ze hebben sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.

“Het afgelopen jaar stonden we voor een interessante uitdaging. Onze boeken waren het gesprek van de dag en onze populariteit groeide snel. Voor ons was dit een lang gekoesterde droom die uitkwam, maar het bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee.”

De fulfilment expert voor boeken & stationary

Uw mooie producten zijn van het hoogste kwaliteitsniveau, van de fulfilment verwachten u en uw klanten dan ook hetzelfde niveau. Als voormalig boekbinderij (Otabind), weten we als geen ander hoe om te gaan met mooie maar ook kwetsbare producten zoals boeken en stationary.

Zo is ons magazijn van 25.000 vierkante meter compleet uitgerust met vloerverwarming om de optimale conditie te creëren aangaande stof en luchtvochtigheid .

Onze customer portal geeft u realtime inzicht in uw voorraad en uw orders. Naast koppelingen via API met uw webshop systeem, kunt u ook handmatig orders plaatsen voor bijv pre-orders van nieuwe publicaties.

We beschikking over een ruim assortiment verpakkingsmaterialen die ervoor zorgen dat uw producten overal ter wereld aankomen zoals gewenst. Of u nu design- of fotoboeken verkoopt,  mooie notitieboeken of ander stationary, wij verzorgen graag de fulfilment voor u.

 

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 organisaties kozen voor Hexspoor E-fulfilment.
We werken voor de mooiste uitgeverijen en stationary merken van over de hele wereld.
Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers, onze ambassadeurs