Menu

Fulfilment voor sport & vrije tijds producten

Interesse in fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sport & vrije tijds fulfilment

De fluctuatie in de vraag door de diverse seizoenen is wat wij begrijpen. Een bewezen fulfilmentproces is dan ook essentieel voor uw hoogwaardige producten.

Hexspoor is gespecialiseerd in fulfilment voor hoogwaardige merken. Waar wij voor staan? Het beste voor de fans van uw merk.

We zorgen ervoor dat uw producten uw klanten bereiken met een buitengewone unboxing-ervaring, of dit nu met een gepersonaliseerd “Thank You”  kaartje is (B2C) of een retail order (B2B).

 

Hoge kwaliteit

Warehousing

Reportage & support

Fulfilment Case

Het verhaal van Yoga Design Lab ontstond op het prachtige eiland Bali, waar oprichter Chad Turner, te midden van inspiratieloze yogamatten een ingeving kreeg. Hij zag op dat moment de kans om iets bijzonders te creëren en zo ontstond Yoga Design Lab: een samensmelting van uniek design en eco-vriendelijke yoga producten.

“We zochten een betrouwbare fulfilment partner in Europa om onze visie tot leven te brengen. Niet alleen betaalbare verzendkosten, efficiënte fulfilment en snelle levertijden waren van belang, maar vooral ook een partner die onze visie over duurzaamheid deelt. Daarom kozen we voor Hexspoor E-fulfilment.”

De fulfilment expert voor sports & vrije tijds producten

Zo is ons magazijn van 25.000 vierkante meter compleet uitgerust met vloerverwarming om de optimale conditie te creëren voor de opslag van uw producten.

Onze customer portal geeft u real-time inzicht in uw voorraad en uw orders. En mocht u toch nog een vraag hebben, dan staat ons betrokken customer support team voor u klaar.

Onze logistieke operatie kan meebewegen met de fluctuerende vraag in de seizoenen. We zorgen ervoor dat uw producten uw klanten snel bereiken, waar ook ter wereld.

Zowel uw B2C orders als retail of wholesale order (B2B) zijn bij ons in goede handen. 

Waar wij voor staan? Het beste voor de fans van uw merk.

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 organisaties kiezen voor Hexspoor E-fulfilment.

We werken voor de mooiste merken van sport en vrije tijds artikelen, om deze te verzenden over de hele wereld. Geen uitdaging gaat ons te ver. Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers.