Menu

Merchandise Fulfilment

Amnesty International

“Hexspoor verzorgt voor ons niet alleen de fulfilment van de webshop, maar zorgt ook voor fulfilment rondom scholen en collectes.”   

Annette Kors – Manager Webshop & Merchandising

Merchandise Fulfilment
voor Amnesty International

Amnesty International Nederland behoort tot een van de grootste afdelingen van Amnesty, met meer dan 250.000 leden. Vanuit het Amnesty-huis in Amsterdam worden diverse activiteiten georganiseerd, variërend van actievoeren tot mediawerk, educatie, lobby en fondsen- en ledenwerving.

“In de webshop van Amnesty vind je veel verschillende producten die de idealen van Amnesty weerspiegelen. Van kaarsen tot boeken, kalenders en agenda’s; alles wordt op inspirerende en eerlijke wijze geproduceerd.”

Onze logistieke
experts

“Hexspoor verzorgt voor ons de fulfilment van onze webshop. Maar ze nemen bijvoorbeeld ook de klantenservice uit handen, op zodanige wijze dat onze klanten en vrijwilligers van Amnesty International dit niet merken. Onze klanten zijn zich niet bewust van de externe ondersteuning die we ontvangen en dat is prettig.”

Naast het verzorgen van alle zendingen vanuit de webshop, zorgt Hexspoor ook voor zendingen rondom bijvoorbeeld Write-for-rights, Amnesty op school of de collectieweek. 

Annette: “De samenwerking met Hexspoor voelt erg vertrouwd aan. Hexspoor is een familiebedrijf. Misschien dat juist daarom deze zo goed samenwerkt met een goede-doelenorganisatie als Amnesty International. Ze hebben hart voor de zaak en maken hun beloftes waar. Bovendien geven ze eerlijk aan wanneer iets niet mogelijk is, wat enorm prettig is. Ze zijn tenslotte onze logistieke experts.”