Menu

Fulfilment op
het hoogste niveau voor de
mooiste merken

Maatwerk oplossingen voor A-merken

Complexe logistieke uitdagingen omzetten naar intelligente oplossingen is wat we doen. Hoog kwalitatieve fulfilment is wat we leveren. Onze opdrachtgevers hebben met veel zorg en aandacht een mooi merk opgebouwd. Zij verlangen het hoogste niveau van hun fulfilment partner. 

Hexspoor is die partner, die net dat stapje extra zet voor haar klanten. Ons engineering team ontwerpt voor elke opdrachtgever dan ook de logistieke en IT set-up.  Onze service en fulfilment oplossingen zijn daardoor uniek, gewoon omdat de opdrachtgever dat verdient. We maken daarbij gebruik van een uitgebreide toolkit aan bestaande mogelijkheden en breiden onze services continue uit.

Waarom Hexspoor:

Geconditioneerd magazijn

Onder meer dan 1000 zonnepanelen, bevindt zich ons magazijn met pallet- en binlocaties op basis van THT, batch en/of serienr registratie.

Sociaal ondernemerschap

Hexspoor heeft oog voor de mensen en natuur . Sociaal ondernemen zit in het DNA van ons familiebedrijf.

Internationaal verzenden

Vanuit Boxtel (Zuid-Nederland) bereiken onze pakketjes binnen 1 tot 3 dagen de meeste Europese landen en leveren we ook buiten EU.

Innovatief middleware platform

Door de juiste data, in de juiste format, op de juiste plek, op het juiste moment wordt alles mogelijk wat onmogelijk leek.

Enigineering team

Een team van experts werkt continue aan de optimale logistieke en IT inrichting voor onze opdrachtgevers.

Interesse in fulfilment bij Hexspoor?

Engineering Fulfilment

Wij gaan elk complexe fulfilment vraagstuk aan. De complexiteit zit namelijk lang niet altijd in de logistiek. Een e-commerce omgeving creëren binnen een grote organisatie vraagt nauwkeurige afstemming met Finance, IT, marketing en externe partijen. En dat is precies wat de engineering afdeling van Hexspoor doet. Zij stellen vragen en creëren oplossingen, binnen die complexe omgeving. Het geheim? Het sophisticated middleware systeem van Hexspoor en een ervaren team Engineers. Dus heeft u een complex fulfilment vraagstuk? Wij helpen u graag.              

Interesse in Fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20 of stuur ons een berichtje.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.