Virus Afbeelding

Corona update

Hexspoor E-fulfilment volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, specifiek de adviezen voor Noord-Brabant. Waar mogelijk werken onze medewerkers van huis zonder dat dit onze bedrijfsvoering raakt. Wij blijven bereikbaar en wij blijven operationeel. 

 

Om dit te waarborgen, schudden we geen handen en hanteren de voorgeschreven hygiënemaatregelen. Andere preventieve maatregelen die we treffen zijn:

* Wij pauzeren in shifts
* Voor de collega’s op locatie spreiden we werkplekken, zowel op kantoor als in het magazijn en de inpakruimten
* De ontvangst en het meegeven van pakketten gebeurd contactloos
* We hebben geen grote overleggen of bijeenkomsten binnen ons bedrijf, we bezoeken ook geen externe bijeenkomsten of evenementen

Er zijn op dit moment geen medewerkers met corona actief bij Hexspoor. Medewerkers met lichte gezondheidsklachten blijven uit voorzorg thuis. Net als bovenstaande maatregelen gelden deze ook voor medewerkers van bijvoorbeeld uitzendbureaus binnen onze organisatie.

Wij hopen hiermee onze bijdrage te leveren aan de beperking van verdere verspreiding van corona. Eventuele nieuwe maatregelen zullen we direct invoeren. De gezondheid van onze mensen staat centraal, zij vormen de basis van onze organisatie en dus ook onze dienstverlening naar onze klanten.

Heb je nog vragen over de maatregelen bij Hexspoor tegen het coronavirus? Neem dan contact met ons op.