Samen voor een glimlach met CliniClowns deze zomer

Eindelijk! We kunnen weer heel voorzichting op reis deze zomer! Maar dat geldt niet voor iedereen. Daarom komen we in actie voor de zieke kinderen in Nederland. We doneren 1 cent aan CliniClowns voor elke kilometer naar de vakantiebestemming van onze klanten. Zo bezorgen we samen nóg iemand een glimlach deze zomer!

Het zal voor velen van ons extra genieten worden om deze zomer er weer eens lekker tussenuit te kunnen. We hebben echt uitgekeken naar die vakantie! Maar helaas is het niet voor iedereen mogelijk om op vakantie te gaan. Zieke kinderen of kinderen met een beperking kunnen er vaak niet zomaar even tussenuit. CliniClowns zorgt ervoor dat deze kinderen zich weer even zichzelf kunnen zijn en tovert een glimlach op de gezichten.

Om die reden leveren wij deze zomer graag weer een bijdrage aan CliniClowns. Klanten van Hexspoor hebben een mailing ontvangen waarin de actie is aangekondigd. Ga je deze zomer op vakantie? Stuur dan vanaf je vakantie adres een kaart naar Hexspoor. Wij doneren 1 cent aan CliniClowns voor elke kilometer naar je bestemming. En zo bezorgen we dus samen nóg iemand een glimlach!

Delen

Meer Nieuws