Zomeractie levert een mooi bedrag op voor CliniClowns

We kunnen weer voorzichtig op vakantie. En dat hebben onze klanten ook gedaan: we hebben vakantiekaartjes ontvangen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Cyprus, Italië, maar ook diverse bestemmingen in ons eigen land. In totaal hebben onze klanten 23891km afgelegd, waardoor we maar liefst € 238,91 kunnen overmaken aan CliniClowns!

De zomervakantie is voor velen van ons een heerlijke periode voor het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van de omgeving en elkaar, rust of juist fysieke inspanning. Niet voor iedereen is dit mogelijk. Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen.

Onze klanten werden gevraagd vanuit hun vakantieadres een kaart te sturen naar Hexspoor. Voor iedere kilometer naar de bestemming doneren we 1 cent aan CliniClowns. We hebben kaarten ontvangen uit diverse landen, waaronder Frankrijk, Cyprus, Italie, maar ook veel Nederlandse bestemmingen waren in trek. In totaal hebben onze klanten 23891 km afgelegd, waardoor we € 238,91 kunnen overmaken aan CliniClowns.

Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor alle kaarten die wij hebben ontvangen. Met deze actie maken we het mede mogelijk dat CliniClowns nóg meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten!

Delen

Meer Nieuws

Kom naar de Proeftuin!

Hexspoor ondersteunt graag lokale initiatieven, zo ook de Proeftuin op 16 april. Tijdens de Proeftuin kan het publiek kennis maken met de lokale horeca van

Lees meer