Menu

Hexspoor op de 1e plaats in de Emerce100

Een 6 sterren waardering vanuit de markt voor Hexspoor

Fantastisch nieuws: Hexspoor is uitgeroepen tot het beste Fulfilment bedrijf van Nederland in de Emerce-100. Wat een enorme eer!

Emerce is het belangrijkste multimediale platform in Nederland voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Het vakblad brengt jaarlijks een speciale editie uit, de Emerce-100. Dit is een publicatie van het oordeel van een groep beslissers over de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche.  De bedrijven zijn allen beoordeeld op kennis/know-how, prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit jaar werden maar liefst ruim 900 bedrijven in het online onderzoek meegenomen. 

In de negentiende editie van de Emerce100 staat Hexspoor E-fulfillment op de eerste plaats in de categorie ‘Fulfilment warehousing’. 

Erkenning voor behoefte aan kwalitatieve fulfilment services

Susanne Bolck, commercieel directeur bij Hexspoor e-fulfilment: “Fantastisch, het is ons gelukt! We hebben de top van onze categorie bereikt! Hexspoor is nummer 1 geworden in de Emerce100, editie 2024, in de categorie Fulfilment Warehousing. We zijn er trots op dat we deze erkenning hebben gekregen als familiebedrijf in de E-commerce wereld van tegenwoordig. Het sterkt ons in onze overtuiging dat we met onze kwalitatieve fulfilment services invulling geven aan de behoeftes van internationale premium brands.

Bedankt Emerce voor de erkenning, dank aan ons team en onze opdrachtgevers en felicitaties aan alle andere bedrijven op de lijst!”

 

Emerce100 is een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van Emerce. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De relevante bedrijven zijn allen beoordeeld op vier criteria: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Meer informatie over het onderzoek kunt u hier nalezen

Delen