Menu

Hexspoor sponsort Proeftuin 2024

14 april 2024

De opbrengst van Proeftuin 2024
voor tuin van stichting Woongewoon

Het evenement Proeftuin is elk jaar verbonden aan een goed doel. En dat is dan ook de reden dat Hexspoor graag bijdraagt aan dit mooie evenement.

In 2024 gaat de opbrengst naar stichting Woongewoon. Het geld komt ten goede aan de inrichting van de tuin bij de voormalige pastorie aan de Baroniestraat. In 2020 is het monumentale pand verbouwd tot een kleinschalige woongemeenschap met appartementen voor zeven jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Alleen de tuin kan nog een opknapbeurt gebruiken. De financiële middelen hiervoor ontbreken en daar wordt met de opbrengst van de Proeftuin verandering in gebracht.

De proeverij is altijd een feestje voor de smaakpapillen. Lokale horecaondernemers presenteren diverse gerechtjes waar bezoekers tegen betaling van kunnen genieten. Als de weergoden meewerken, is het goed toeven en gezellig bijpraten in de fraaie tuin van SintLucas onder het genot van een hapje en een drankje.

De dertiende editie van de Proeftuin vindt plaats op zondag 14 april in de tuin van creatieve mbo-school SintLucas aan de Burgakker in Boxtel.

 

 Foto: het ontwerp voor de pastorietuin aan de Baroniestraat.

Delen