Menu

Accessoires fulfilment

Port Tanger

Hun expertise, persoonlijke aandacht en zorgvuldige aanpak sluiten precies aan bij onze behoeften en wat onze klanten wereldwijd verwachten. 

Accessoires fulfilment
for Port Tanger

Port Tanger is ontstaan in 2019, geïnspireerd door een gedicht uit een reisdagboek dat werd geschreven in de betoverende stad Tangier. De kleuren en culturen die reizigers zien en ervaren zijn verweven in hun unieke zonnebrilontwerpen. Toen de wereldwijde vraag naar hun handgemaakte zonnebrillen bleef toenemen, stond Port Tanger voor de uitdaging om hun groeiende populariteit efficiënt te beheren vanuit hun atelier.

“We hebben er bewust voor gekozen om direct vanaf het begin onze fulfilment uit te besteden. Als creatief team willen we ons vooral focussen op het ontwerpen van de mooiste zonnebrillen met een verhaal. Bij Port Tanger geloven we sterk in doen waar je goed in bent. Daarom zochten we een fulfilmentpartner die ons proces naadloos kon laten verlopen en hetzelfde niveau van luxe en aandacht aan de fulfilment kan bieden zoals wij aan onze handgemaakte producten.”

Wereldwijde
fulfilment partner

“Hexspoor bleek de ideale fulfilment partner voor ons te zijn. Hun expertise, persoonlijke aandacht en zorgvuldige aanpak sluiten perfect aan bij onze behoeften en de verwachtingen van onze klanten wereldwijd. Hexspoor zorgt met precisie voor het verwerken en verzenden van onze zonnebrillen. Hun toegewijde team besteedt aandacht aan de kleinste details om een luxe klantervaring te bieden. Elke zonnebril wordt zorgvuldig verpakt in een Port Tanger-doos, samen met een brillendoekje en een leren hoes.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zou niet mogelijk zijn zonder de ondersteuning van het betrokken Account Support team van Hexspoor. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en zetten zich volledig in om ons merkimago hoog te houden.”