Non-profit webshop
 

Amnesty International Hexspoor

Annette Kors 
Webshop coordinator

Amnesty International, afdeling Nederland is één van de grootste afdelingen van Amnesty met meer dan 250.000 leden. Vanuit het Amnesty-huis in Amsterdam wordt actie gevoerd en zet Amnesty zich in voor mediawerk, educatie, lobby en fondsen- en ledenwerving. 

In de webshop van Amnesty vind je veel verschillende producten die de idealen van Amnesty centraal stellen. Van kaarsen tot boeken, kalenders en agenda's. Alles is geproduceerd in de geest van Amnesty, dat betekent dus eerlijke mode en inspirerende kaarten.
"Hexspoor verzorgt voor ons de fulfilment, maar neemt ook de complete financiële afhandeling uit handen van acceptgiro tot aanmaning, incasso's en uitgebreide financiële rapportages per productgroep en klantgroep." 


Hetzelfde geldt voor de klantenservice. Als de webshop klanten en vrijwilligers van Amnesty International naar de klantenservice bellen, bellen ze eigenlijk naar Hexspoor, zonder dit te merken. En zo hoort het ook volgens Annette van Amnesty. “Mensen hoeven inderdaad niet te weten dat ze met een derde partij aan de lijn zitten, hoewel Hexspoor voor ons niet als zodanig overkomt. 

Het is een familiebedrijf dat misschien juist daarom een goede combinatie vormt met een goede-doelenorganisatie als Amnesty International. Ze hebben hart voor de zaak en ze doen wat ze zeggen. Maar zeg even ook aan wanneer iets niet kan, dat is erg prettig. Ze zijn toch onze logistieke experts."

 
 

 
 

"Een goede combinatie"

Annette Kors
Webshop coordinator

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Andere cases