Ripe

Hexspoor

"Internationale logistiek vraagt om toewijding"

De RIPE NCC is een onafhankelijke, non-profit ledenorganisatie die de infrastructuur van het Internet ondersteunt. RIPE NCC bouwt momenteel aan het grootste Internet measurement netwerk ooit door middel van een wereldwijd netwerk van ‘probes’. Deze meten de internet connectiviteit en bereikbaarheid en bieden een ongekende inzicht in de toestand van het Internet real time.

RIPE NECC levert deze ‘probes’ wereldwijd, Duizenden eenheden worden jaarlijks verstuurd waarbij het kan gaan om een enkel stuks maar ook om meerdere stuks per adres. Hexspoor verzorgt de fulfilment naar de landen wereldwijd. Leveringen vinden plaats naar Europa, het Midden Oosten en delen van Centraal Azië.

“Hexspoor makes sure that our probes arrive at the given address, not matter how hard it sometimes is in some countries, and that given dedication is important for us”

Probes worden door Hexspoor gescand voordat ze verzendklaar worden gemaakt zodat het de probe ID gekoppeld kan worden aan het afleveradres. Data uitwisseling tussen Hexspoor en RIPE zorgen ervoor dat RIPE continue up to date informatie heeft in haar systeem over welke probe op welk adres actief is. Ook de retour afhandeling heeft Hexspoor uit handen genomen.

Geleverde diensten:

Cash ManagementE-commerce ExpertsLogistiek

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Andere cases

Samenwerking met een familiebedrijf vormt een goede combinatie.

Amnesty International

Moving from the UK to the Netherlands was the right move.

Reliv

De dienstverlening versterkt.

Trimbos