Roma Lowres
 

Roma Publications Hexspoor

Roger Willems 
Eigenaar

Van je hobby je werk maken. Dat is Roger Willems gelukt. Samen met zijn zakenpartner Mark Manders richtte hij 15 jaar geleden uitgeverij Roma op. Roma heeft faam gemaakt met prachtige producties die internationaal verkocht worden. 

Om naast de gespecialiseerde boekhandel en de museumshops nog een ander verkoopkanaal te hebben, startte Roma in 2008 een webshop. Gezien Roma een kleine uitgever is, koos Willems voor een derde partij om naast de webwinkel ook de opslag en fulfilment te verzorgen. Dat was een beslissing die hij met gezonde tegenzin nam. 

Roger: “Onze boeken zijn bijzondere dingen. Die zorgvuldig behandeld moeten worden. Daarom vind ik het moeilijk om onze producten uit handen te geven. Maar de mate van professionaliteit waarmee Hexspoor met onze boeken omgaat, maakt veel goed.”

Het zoeken naar de juiste partner ging niet over een nacht ijs. Willems: “Ik wilde de mensen achter Hexspoor leren kennen, of ze bij ons bedrijf pasten. Hexspoor beschikt over een goede opslagfaciliteit en ze hebben kundige mensen op kantoor. Dat schept vertrouwen. Daarnaast zijn ze flexibel want niet één opdracht is hetzelfde. Hexspoor voelt echt als een uitbreiding van mijn eigen kantoor. Ik voel me er erg op mijn gemak.”

 
 

 
 

"Een uitbreiding van mijn eigen kantoor"

Roger Willems
Eigenaar

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

 

Andere cases