Mens

Als familiebedrijf met een team van betrokken, trouwe medewerkers kunnen we ons niet anders dan sociaal en maatschappelijk verantwoord inzetten. Het zit in ons DNA om het verschil te maken met oog voor de ander. Dat geldt voor onze persoonlijke inzet richting onze klanten en ons personeel, maar ook voor de wereld om ons heen.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
Zo zetten we ons in voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn als mede-oprichter actief betrokken bij AANtWERK [www.AANtWERK.nu]. Onder het motto “we zijn samen verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand arbeidsmarkt” willen we laten zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan. We zijn dan ook trots dat er inmiddels 150 bedrijven ons gevolgd zijn in onze weg naar een meer betrokken werkgeversklimaat. Ook werken we structureel samen met een flexteam van mensen van de Werkplaats Sociale Dienst (WSD) op onze projectenafdeling.

Leren en werken
We bieden ook graag ruimte aan stagiaires die we met aandacht begeleiden en zijn daarom in het bezit van het leren-werken-certificaat (www.lerenenwerken.nl). Ook statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) kunnen bij Hexspoor werkervaring opdoen, in combinatie met de inburgeringscursus.

Nieuws