Fulfilment kosten

As a cosmetics fulfilment company, Hexspoor thoroughly understands the special handling and care that fast-moving beauty brands need to grow.

H@llo,

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Your details will only be used in relation to your enquiry and are protected by our Privacy Policy.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten

De kosten van Fulfilment zijn afhankelijk van uw logistieke profiel. Uw logistieke profiel wordt opgesteld op basis van uw aantallen en wensen. Er zit namelijk veel verschil tussen een startende webshop en een grote webwinkel met duizenden orders per maand. Er zijn fulfilment bedrijven die u direct een all-in prijs bieden. Wij van Hexspoor fulfilment zijn hier geen voorstander van. Wij bieden u liever een oplossing op maat dan een standaard prijs. De klant staat immers centraal bij ons. Standaardprijzen passen nooit: ze zijn te hoog voor de verlader of te laag voor de dienstverlener.

Wilt u weten welke kosten er precies aan fulfilment verbonden zijn? Kijk dan op onze pagina over Fulfilment kosten.

Fulfilment uitbesteden heeft voor een webwinkel veel voordelen. Allereerst ontneemt een fulfilment bedrijf de zorgen over het versturen van webshop producten. In plaats van dat u zelf de producten verstuurd en opslaat, doet uw fulfilment bedrijf dit.
Daarnaast zijn fulfilment bedrijven ingericht op grote aantallen. Als uw webshop opeens meer bestellingen krijgt zijn fulfilment bedrijven erop ingericht om de pakketten op tijd bij de klant te krijgen. Als u zelf uw logistiek verzorgt kunt u voor een grote uitdaging komen te staan wanneer u opeens meer bestellingen krijgt.

High quality fulfilment

Cosmetic warehousing

Reporting & Customs

Wat kost fulfilment?

Welke kosten zijn er verbonden aan het uitbesteden van uw fulfilment werkzaamheden? Wij kunnen u van te voren al aangeven welke kostencomponenten er aan het uitbesteden van fulfilment verbonden zijn. Wat de daadwerkelijke kosten zijn is sterk afhankelijk van uw logistieke profiel en uw wensen en eisen. Wij helpen u graag om voor u inzichtelijk te maken wat het uitbesteden van fulfilment u ongeveer zal kosten. Wij hebben hier een hele handige rekenmodule voor ontwikkeld.

Allereerst moet uw logistieke profiel vast worden gesteld. Bent u een startende webshop die vanuit uw garage werkt of bent u een grote webwinkel met duizenden pakketten per maand? Dit soort verschillen zijn belangrijk om de fulfilment kosten te bepalen.

Wij zullen u geen invulformulieren toesturen met veel (vaak overbodige) vragen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat wij bepaalde data over uw logistieke profiel ontvangen. U kunt hierbij denken aan de volgende data die wij nodig hebben.

 • Het aantal SKU (unieke artikelen) heeft u in het assortiment.
 • Het aantal pallets dat u op voorraad heeft
 • Het aantal orders dat u nu per maand verzend en welke groei u verwacht.
 • Wat het gemiddelde aantal orderregels in uw orders is.
 • Wat het gemiddelde aantal artikelen in uw orders is.
 • Naar welke landen u verstuurt
 • De verhouding brievenbuspakjes/pakketten
 • Op welk platform uw webshop is gebouwd. Magento/Woocommerce/Shopify etc…

Als deze vragen beantwoord zijn kunnen wij voor u een op maat gemaakte offerte opstellen. Afhankelijk van het type product/dienst/webshop zullen nog meer vragen gesteld worden om beter inzicht te krijgen in het logistieke profiel. Wilt u bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toevoegen aan iedere order? Of wilt u bijvoorbeeld ook uw klantenservice en cashmanagement uitbesteden.

Referenties @ Hexspoor

About100 companies choose Hexspoor E-fulfilment.

We work for fast growing A brands with fans all over the world. We deliver their beauty products to the fans of their brand. Hexspoor makes fulfilment truly ‘fulfilling’.

We are proud of all our clients, some examples:

De meeste bedrijven werken met ABC: Activity based costing. U betaalt alleen voor hetgeen u gebruikt. Wij gebruiken deze manier ook omdat wij dat de meeste eerlijke manier van calculeren vinden. De kostencomponenten die ieder fulfilment bedrijf hanteert zijn:

 1. Inslag
 2. Opslag
 3. Uitslag
 4. Verzending

Enkele fulfilment bedrijven hebben deze kosten in een all-in prijs verwerkt, waardoor u ‘op het eerste oog’ een hele scherpe prijs ontvangt. Houdt er wel rekening mee dat er bepaalde toeslagen kunnen gelden. Bijvoorbeeld indien uw opslag groeit, maar het aantal orders groeit niet mee, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor extra opslaglocaties.

Waarom zit er een verschil in fulfilment kosten?

Webwinkels met relatief goedkope orderkosten hebben vaak weinig producten en weinig regels per order. Dit soort orders zijn voor fulfilment bedrijven vaak snel te picken en dus goedkoper voor uw webwinkel. Een webwinkel met veel producten en veel regels per order zal er langer over doen om een order te verzamelen, daarom is dit type fulfilment vaak duurder.

Snel fulfilment kosten berekenen

Een standaard fulfilment prijs of een kostencalculator kan u snel inzicht geven in de kosten van het uitbesteden van fulfilment. Zonder veel informatie krijgt u meteen een fulfilment prijs voorgeschoteld.

Bij Hexspoor vergelijken wij dit graag met het bouwen van een huis. Als u een huis laat bouwen met als enige informatie ‘het moet een huis zijn’ zult u wellicht in prijsindicatie krijgen van uw aannemer. De vraag is alleen hoe betrouwbaar deze prijsindicatie is, de aannemer heeft geen enkel inzicht in uw persoonlijke wensen en dus is de kans groot dat de prijsindicatie zeer onnauwkeurig is.

Daarom adviseren wij ook altijd om hulp te vragen bij het vergelijken van de offertes en goed door te vragen bij de aanbieders. Addertjes onder het gras zijn nooit prettig, maar komen helaas nog te vaak voor.

Fulfilment kosten bij Hexspoor:

Wilt u samen met ons uitzoeken wat het uitbesteden van uw fulfilment voor u kan betekenen. Ga dan met ons in gesprek en laten we samen de kosten in kaart brengen. Wij denken niet alleen in het belang van Hexspoor, maar ook in het belang van uw onderneming. Het heeft voor beide partijen geen enkele zin als blijkt dat we in het voortraject verkeerde verwachtingen richting elkaar hebben geschept.

Internationale logistiek vraagt om toewijding.

Ripe

Ripe

Hexspoor

"Internationale logistiek vraagt om toewijding"

De RIPE NCC is een onafhankelijke, non-profit ledenorganisatie die de infrastructuur van het Internet ondersteunt. RIPE NCC bouwt momenteel aan het grootste Internet measurement netwerk ooit door middel van een wereldwijd netwerk van ‘probes’. Deze meten de internet connectiviteit en bereikbaarheid en bieden een ongekende inzicht in de toestand van het Internet real time.

RIPE NECC levert deze ‘probes’ wereldwijd, Duizenden eenheden worden jaarlijks verstuurd waarbij het kan gaan om een enkel stuks maar ook om meerdere stuks per adres. Hexspoor verzorgt de fulfilment naar de landen wereldwijd. Leveringen vinden plaats naar Europa, het Midden Oosten en delen van Centraal Azië.