Fulfilment samples

 

Het uitbesteden van fulfilment voor samples kan voor uw onderneming erg voordelig zijn. Bedrijven met samples zijn vaak niet gespecialiseerd in het opslaan en verzenden hiervan. Een logistieke specialist inschakelen is in zo’n geval een slimme keuze. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistiek kan vaak sneller en efficiënter orders afhandelen wat veel tijd en geld bespaard. 

Waarom bespaard dit u tijd en geld? Vanwege het feit dat ons warehouse optimaal ingericht is op het verwerken van orders. Met behulp van systemen, hardware en gespecialiseerde mensen kan een hoge mate van efficiency worden gerealiseerd. Een van onze succesverhalen is een organisatie die ervoor heeft gekozen om hun warehouse met 5 FTE uit te besteden aan Hexspoor. In dit geval kon Hexspoor het fulfilment van deze samples succesvol verwerken met slechts 1 FTE.

Wilt u weten hoe fulfilment bedrijven de kosten voor fulfilment berekenen? Bezoek dan onze pagina: Fulfilment kosten.

Naast het besparen van kosten kan het uitbesteden van sample fulfilment uw aanbod verbeteren. Dit kan doordat een fulfilment partij vaak sneller en punctueler is dan wanneer de opslag en verzending van samples zelf gedaan wordt. Tevens is het vaak gemakkelijker om de service uit te breiden naar het buitenland.

Wat is Fulfilment?
Fulfilment betekent eigenlijk het ‘fulfillen’ van bestellingen. Het fulfilment proces betreft alle stappen van het aanleveren van uw voorraad in ons magazijn totdat de goederen in ontvangst worden genomen door de eind klant. Wilt u een uitgebreide uitleg over wat fulfilment is? Bezoek dan onze pagina: Wat is fulfilment.


Ervaring met fulfilment voor samples

Hexspoor E-fulfilment heeft ruime ervaring met het opslaan en verzenden van samples en andere materialen. Wij versturen bijvoorbeeld samples van badkamertegels en samples van buitenplaten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sample fulfilment? Neem dan direct contact met ons op, de koffie staat klaar!