Fulfilment

Geen vraag is te gek; geef ons een fulfilment uitdaging en we gaan er 100% voor. Ons hoogopgeleide en betrokken team zoekt de meest efficiënte oplossing voor iedere uitdaging. En dat is niet altijd de meest voor de hand liggende oplossing. Bij elke dienst staan uw wensen en behoeften centraal.

Fulfilment bij Hexspoor

E-commerce niet uw corebusiness?

Bij veel van onze klanten is e-commerce niet hun core business. Denk hierbij aan:
> Corporate organisaties met een webshop voor een specifieke product range
> Commerciële
bedrijven met een promotionele webshop voor hun merchandise en marketing materialen
> Expertise centra met een webshop voor voorlichtingsmaterialen
> Non-profit organisaties met een webshop voor fondsenwerving of marketing materialen

Dan is het logisch om de fulfilment te outsourcen. Echter er staat veel op het spel. De webshop is misschien geen core business maar het afbreukrisico is groot. U verlangt het hoogste niveau. Dan bent u bij Hexspoor aan het juiste adres.

 

Ons DNA

Meedenken met onze klanten, ze écht verder helpen met hun uitdagingen, het verschil maken met persoonlijke zorg en aandacht… dat zit allemaal in ons DNA verankerd. Hexspoor heeft een warm familiehart en alle bevlogen medewerkers voelen zich betrokken bij de zaak. Ze zetten altijd die stap extra voor onze klanten en daar zijn we dan ook bijzonder trots op. Onze service en fulfilment oplossingen zijn uniek, gewoon omdat de klant dat verdient!

Ook staat bij ons maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel bij ons familiebedrijf. Niet alleen in woorden, maar vooral ook in daden. Niet omdat ‘duurzaamheid en groen” tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het belangrijk vinden om verantwoord te werken.

 

Mens

Wij helpen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Milieu

Waar mogelijk maken wij gebruik van duurzame oplossingen

Maatschappij

We steunen vele locale projecten

Engineering fulfilment

Wij gaan elk complexe fulfilment vraagstuk graag aan. Deze complexiteit zit lang niet altijd in de logistiek. Een webshop omgeving ontwikkelen binnen een grote organisatie vraagt nauwkeurige afstemming met Finance, met IT, met marketing en externe partijen. En dat is precies wat de engineering afdeling van Hexspoor doet. Zij stellen vragen en creëren oplossingen, binnen die complexe omgeving. Het geheim? De sophisticated middle ware van Hexspoor en een ervaren team  projectmanagers. Dus heeft u een complexe fulfilment vraagstuk? Wij helpen u graag.

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 bedrijven kozen voor Hexspoor E-fulfilment. 

We werken voor de mooiste profit en non-profit organisaties om hun producten te verzenden over de hele wereld. Wij maken het mogelijk om ook in complexe organisatie structuren, e-commerce en e-fulfilment mogelijk te maken. Geen uitdaging gaat ons te ver.

Wij zijn trots op onze klanten. Enkele ambassadeurs:

Interested to meet us?