Menu

Orderverwerking van uw bedrijf uitbesteden

De Orderverwerking van uw Bedrijf Uitbesteden aan een Fulfilmentpartner, de Voordelen op een Rij

Uw bedrijf groeit snel zowel nationaal, Europees en wereldwijd, daarmee nemen de eisen aan uw team toe. Het groeiende aantal bestellingen beheren, op tijd verzenden en daarnaast verantwoordelijk zijn voor de strategische aanpak en groei van uw bedrijf, u heeft uw handen vol. Tijd dus om op zoek te gaan naar een geschikte fulfilment partner om de orderafwerking aan uit te besteden. We hebben voor u een paar voordelen op een rij gezet:

1. Focus op uw core business

Door uw orderafhandeling uit te besteden aan een fulfilment partner, houdt u meer tijd over om zich te richten op uw core business – het laten groeien van uw merk. Een fulfilment partner neemt het hele logistieke proces uit handen.

2. Verlaag de kosten

Veel bedrijven vermijden een samenwerking met een fulfilment bedrijf vanwege de perceptie dat het een extra kostenpost is. Echter, een van de belangrijkste voordelen van samenwerken met een fulfilment partner is dat het u kan helpen de kosten te verlagen.

Fulfilment bedrijven profiteren namelijk van aangepaste tarieven wegens de grote hoeveelheid pakketten die worden verstuurd. Dit bespaard u dus ook flink wat kosten. Deze besparingen kunt u doorbereken naar de klanten, waardoor zij ook kunnen profiteren van goedkopere verzendkosten of zelfs gratis verzending.

Naast voordelen op de verzendkosten kunt  u ook besparen op operationele kosten, doordat de fulfilment partner zich kan aanpassen aan uw fluctuerende vraag en de seizoen periode.

3. Vergroot het bereik van uw merk

Door samen te werken met een fulfilment partner kunt u als bedrijf gemakkelijk uw bereik vergroten binnen Europa en zelfs daarbuiten. Dit alles zonder uw werkruimte of magazijn uit te breiden. Fulfilment bedrijven hebben namelijk een groot netwerk dat zorgt voor nauwkeurige, veilige en snelle leveringen wereldwijd. Daarnaast is het warehouse van Hexspoor gevestigd binnen een uitstekende infrastructuur en dicht bij de belangrijkste hubs van Nederland en België.

4. Tevreden en loyale fans en retailers

Snellere, goedkopere verzending, real-time inzichten, een wereldwijd netwerk en meer tijd te besteden aan marketing en sales leiden tot meer, tevreden klanten. Dat is natuurlijk het ultieme doel van uw bedrijf, en dit alles valt gemakkelijk te realiseren met behulp van de juiste fulfilment partner.

Bij Hexspoor E-fulfilment begrijpen we als geen andere het belang van persoonlijke aandacht, daarom kunt u aan elke bestelling een persoonlijke “Thank You” notitie toevoegen.