Non-profit

Maak serieus werk van uw non-profit webshop met een betrokken partner voor handling en administratie

Uw organisatie is een bekende naam in de wereld van goede doelen of expertisecentra. Om uw achterban goed te kunnen bedienen wilt u een webshop inrichten. Om kennis te delen, fondsen te werven, het merk te versterken en te ondersteunen via merchandise. Maar hoe pakt u het aan en wat komt er allemaal kijken bij het runnen van een webshop? Een webshop bestaat immers al lang niet meer alleen uit voorlichtingsmateriaal. U kunt ook werken met digitale producten, e-learning pakketten, printing on demand, inschrijvingen van events en symbolische cadeaus.

Hexspoor heeft ruime ervaring met het opzetten van een webshop. Van de technische bouw tot het koppelen van systemen naar CRM of ERP en het inrichten van de handling en administratie. Wij kunnen u werk uit handen nemen én adviseren over de aanpak. Onze betrokken medewerkers vormen uw eigen, persoonlijke team van specialisten die altijd klaar staan met creatieve oplossingen.


  • Hexspoor helpt bij de bouw van uw webshop en/of de koppeling van (CRM)systemen.
  • Onze ervaren specialisten geven u gedegen e-commerce advies over webshops met e-learning, e-books, Printing on Demand, events en symbolische cadeaus.
  • U kunt naast de complete handling, ook de financiële administratie van uw webshop uitbesteden aan een ervaren partner.
  • U heeft continu inzicht dankzij onze heldere realtime rapportages op btw, voorraad, omzet en debiteurenniveau.
 
 
 
 

Cases

Uw contactpersonen

Susanne Bolck

Business development manager
s.bolck@hexspoor.nl
(+31) 6 206 044 05

Geert Scheepers

Accountmanager
g.scheepers@hexspoor.nl
+31 6 18290667