Menu

B2C & B2B Fulfilment

Interesse in fulfilment
bij Hexspoor?

Neem contact met ons op en bel +31 411 6521 20. Of stuur
ons een berichtje en we nemen snel contact met u op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-Fulfilment @Hexspoor

Fulfilment bij Hexspoor is …fulfilment met oprechte aandacht voor de opdrachtgever, haar klanten, en de mensen met wie we werken.

Onze opdrachtgevers zijn internationale webshops of gerenommeerde (non profit) organisaties. Opdrachtgevers die staan voor kwaliteit en die datzelfde niveau vinden bij Hexspoor voor hun fulfilment.

Ons magazijn is geoptimaliseerd voor pakketzendingen naar particulieren (B2C/D2C) en retailers/vestigingen (B2B) binnen in Europa of daarbuiten.

Wij maken het mogelijk om ook in complexe organisatiestructuren, e-commerce en e-fulfilment mogelijk te maken. Geen uitdaging gaat ons te ver. Ons engineering team staat graag voor uw klaar.

Hoge kwaliteit

Professioneel warehouse

Support

Fulfilment Case

Zelens is een luxe huidverzorgingsmerk uit het Verenigd Koninkrijk dat in 2007 werd opgericht door de gerenommeerde dermatoloog Dokter Marko Lens. Hun toewijding aan kwaliteit heeft hen wereldwijde erkenning en een trouwe klantenkring opgeleverd, zowel in Europa als daarbuiten. 

“Vanwege Brexit waren we op zoek naar een partner voor order fulfilment, om ons merk te kunnen laten groeien in Europa. We zochten een beauty fulfilment partner die moeiteloos onze orders kon afhandelen. Het was cruciaal voor ons om een partner te vinden met ervaring op het gebied van internationale zendingen aan zowel consumenten als retailers. Maar ook een partij die kan zorgen voor echte unboxing ervaring door het gebruik van eigen dozen, craft papier en thank you kaartjes.”

Fulfilment aan uw fans (B2C) & Retailers (B2B)

Ons fulfilmentcentrum is geoptimaliseerd voor pakketzendingen naar particulieren (B2C/D2C) en detailhandelaren/groothandelaren (B2B). Door de volumes van onze klanten te combineren, innoveren we samen en bieden we unieke diensten aan, zoals milieuvriendelijke grasvezelverpakkingen.

Ons 25.000 vierkante meter grote magazijn met vloerverwarming zorgt voor een veilige opslag van uw producten. Ons geavanceerde  magazijnsysteem houdt BBE-datums, lotnummers en barcodes bij voor nauwkeurig voorraadbeheer.

Met ons assortiment professionele verpakkingsopties, zoals op maat gemaakte merkverpakkingen en gepersonaliseerde bedankbriefjes, beloven we uw klanten een unieke uitpakervaring.

Met ons fulfilmentcentrum kunt u indruk maken op uw klanten met een snelle levering en tegelijkertijd profiteren van concurrerende verzendkosten. 

Onze ambassadeurs

Meer dan 100 bedrijven kiezen voor Hexspoor E-fulfilment.

We werken voor de mooiste merken met fans, vestigingen en retailers over de hele wereld. Bij Hexspoor zetten we altijd net dat stapje extra voor onze opdrachtgevers, wat uw klanten tenslotte ook van u verwachten.

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers.