Menu

Tijn Hexspoor

Account Manager

Van jongs af aan loop ik al rond binnen het familiebedrijf. Eerst op kantoor, waar ik Excel-lijstjes vulde, daarna dook ik het magazijn in en draaide ik mee op alle afdelingen: picken, packen, inslag, retouren, optimalisaties, noem het maar op! Met veel plezier stuurde ik tijdens mijn studie bedrijfskunde het avondteam aan en werkte ik op kantoor aan zowel logistieke als sales projecten.

Het is altijd mijn passie geweest om als 4e generatie Hexspoor mijn bijdrage te leveren aan het familiebedrijf, daarom heb ik er na mijn studie ook voor gekozen om mijn carrière hier voort te zetten. Momenteel vervul ik de rol van accountmanager, waarbij ik dagelijks veel contact heb met klanten van over de hele wereld. Ik geniet ervan om klanten verder te helpen met hun vraagstukken en samen te werken aan de allerbeste service. Dat geeft me energie!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en ga ik graag met vrienden naar festivals. Tijdens mijn vakanties ben ik te vinden in de sneeuw, in steden of in de natuur, waarbij ik graag nieuwe plekken ontdek.