Trotse sponsor van Bazaar Boxtel

Het multiculturele festival van Boxtel.

Dit jaar is het weer tijd voor de 22e editie van Bazaar Boxtel, op zondag 9 juli in het Molenwijkpark. Hexspoor ondersteunt graag lokale initiatieven, zo zijn we ook dit jaar trotse sponsor.

Susanne Bolck: “Het team van Hexspoor bestaat uit medewerkers met allerlei culturele achtergronden. Daarom vinden we Bazaar Boxtel ook zo’n geweldig initiatief wat we al jaren met veel plezier sponsoren. Want tijdens Bazaar Boxtel kunnen we niet alleen elkaar ontmoeten, maar kunnen we ook elkaars culturen beter leren kennen. Door te dansen op muziek uit allerlei landen en, mijn persoonlijke favoriete onderdeel, te smullen van de heerlijke gerechten.”

De missie van Bazaar Boxtel is het samenbrengen en verbinden van de diverse culturen en bevolkingsgroepen. Bazaar Boxtel is een gezellig cultureel en kleurrijk festival waar iedereen kan genieten van heerlijk eten, drankjes, dansworkshops, verschillende kramen en wereldse muziek. Kom jij ook op zondag 9 juli? Het festival wordt gehouden in het mooie Molenwijkpark en is gratis toegankelijk.

Delen

Meer Nieuws