Menu

Wederom FD Gazellen Internationaal Award!

Wederom mag Hexspoor zich Internationale Gazelle noemen
vanwege internationale groei

Met ontzettend veel trots kunnen wij vermelden dat we wederom FD Gazelle internationaal zijn geworden. Naast de bekende FD Gazellen Awards die ieder jaar worden uitgereikt in het najaar, reikt Het Financieel Dagblad voor het tweede jaar op rij een extra prijs uit: de FD Gazellen Internationaal Award. De Award voor bedrijven met succes buiten Nederland. De prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat op de meest bijzondere wijze buiten de landsgrenzen groeit.

Een ervaren jury beoordeelt de bedrijven. Die kijkt niet alleen naar de financiële prestaties maar ook naar de groeistrategie in het buitenland. Denk daarbij aan hoe de stap naar het buitenland is genomen, de visie, het aanpassingsvermogen op veranderingen en de ambities. Bovendien is er aandacht voor duurzaamheid en de zogenoemde soft skills van de ondernemer: de leiderschapsstijl. Trots zijn wij daarom ook dat wij een van de winnaars zijn van deze mooie prijs! https://fd.nl/dossier/fd-gazellen

Uiteraard doen we dit niet alleen, en zijn we daarom enorm dankbaar voor onze prachtige klanten, goede partners en een geweldig team van medewerkers.

De uitreiking van de FD Gazellen Internationaal Award 2024 vindt plaats donderdag 11 april 2024 in Amsterdam tijdens Trends in Export in Amsterdam. Aanmelden kan via  https://trendsinexport.atradius.nl/.

Op het befaamde beeldje moeten we dus nog even wachten. We zullen de prijs een mooi plaatsje geven naast onze andere 6 Gazellen Awards!

Delen