Menu

Zomeractie voor donatie aan CliniClowns

De zomervakantie is voor velen van ons een heerlijke periode voor het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van de omgeving en elkaar, rust of juist fysieke inspanning. Niet voor iedereen is dit mogelijk. Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen.

Onze klanten werden gevraagd vanuit hun vakantieadres een kaart te sturen naar Hexspoor. Voor iedere kilometer naar de bestemming doneren we 1 cent aan CliniClowns. En daaraan werd massaal gehoor gegeven! We hebben kaarten ontvangen uit allerlei landen, zoals Frankrijk, Cyprus, Italië, maar ook veel Nederlandse bestemmingen waren in trek. In totaal hebben onze klanten 23.891 km afgelegd, waardoor we € 238,91 zullen overmaken aan CliniClowns.

Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor alle kaarten die wij hebben ontvangen. Met deze actie maken we het mede mogelijk dat CliniClowns nóg meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten!

Delen