Menu

MVO: Het verhaal van Medha

MVO in de praktijk

Medha is vanwege de slechte situatie in zijn thuisland Eritrea naar Nederland gekomen. Hij is bij ons begonnen als stagiair en heeft zich inmiddels ontwikkelt tot volwaardige logistieke medewerker binnen ons bedrijf.

Medhanye Berhane Hantal (Roepnaam Medha) is vanwege de slechte situatie in zijn thuisland Eritrea naar Nederland gekomen. Hij is bij ons begonnen als stagiair en heeft zich door actieve coaching ontwikkeld tot een volwaardige logistieke medewerker binnen ons bedrijf. Dankzij onze begeleiders leerde Medha de Nederlandse taal en kon hij alle benodigde certificaten halen. Parallel hielpen de collega’s om de weg te vinden in Boxtel en hielpen hem ons zich te settlen in Boxtel.

Werplaats Sociale Dienst, afgekort WSD, ging bij Medha op bezoek om te vragen naar zijn ontwikkelingen binnen Hexspoor E-fulfilment.

Inmiddels heeft Medha de mogelijkheid gekregen om door te stromen naar de functie van lasser, zijn oorsponkelijke beroep. Daar zijn wij natuurlijk super trots op en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Wilt u meer weten van onze activiteiten op het gebied van MVO? Bezoek dan de pagina over ons DNA.

Delen