Hexspoor neemt deel aan Groene Post!

Hexspoor zet zich in voor een schonere wereld! Om de wereld een klein stukje schoner te maken neemt Hexspoor deel aan Groene Post, van PostNL. Door middel van deze deelname compenseert Hexspoor haar CO2 uitstoot.

Samen wordt gewerkt aan een CO2 neutrale postbezorging. De bijdragen van de deelnemende organisaties wordt berekend aan de hand van het aantal poststukken en pakketten die jaarlijks verstuurd worden. Deze bijdragen worden door PostNL geïnvesteerd in klimaatprojecten met het Gold Standard-Keurmerk, het beste keurmerk voor klimaatprojecten.

In 2016 zijn door middel van Groene Post windmolenprojecten gestart in Turkije, China en Taiwan. Daarnaast is door Groene Post een donatie gedaan aan Natuurmonumenten. Deze donatie is gebruikt om natuurgebied de Ramenberg in Loenen te verbeteren en te voorzien van bomen. Deze bomen zijn geplant op de nationale boomplantdag van 2016. In 2015 is de bijdrage door Natuurmonumenten gebruikt voor de aanleg van Parkbos de Haar in natuurgebied Landgoed Haarzuilens.

Dit zijn mooie projecten waar Hexspoor E-Fulfilment graag indirect haar steentje aan bijdraagt!

Voor meer informatie over Groene Post, van PostNL, klik hier.

Delen

Meer Nieuws